Přejít na obsah

MR2017


Lukajs007

Doporučené příspěvky

Papírově to je jak píše pawouk, bohužel v realitě slabší 1.2 TSI s 5 kvaltem, měla skoro totožné parametry,  jako silnější varianta 81kw.  Stačí si po internetu pohledat grafy z měřících válců.

 

každopádně s tím 3 válcem bych se chtěl svézt v oktavii, může to být dobré dobrodružství.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

> kokta7

Také bych se s ní rád svezl, doufám že ji budou mít u mého prodejce a já budu moct porovnat s mojí na trochu delší dobu. Dobrodružství..., bez komentáře. Výběr auta je určen primárně potřebami vlastníka. Nebudu si honit triko překoňovaným vozem, když vím, že jeho potenciál nikdy nevyužiji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pawouku, hlavně že ji mi napsal abych srovnával srovnatelné. Jenže zrovna jsi to nedodržel protožeTvůj příklad je nyní nepožitelný, již není 81Kw v aktuální nabídce. A možná i brzy tak skončí i ta 1,2 TSI/63 kW, teda dle dřívějších zpráv.

Tedy novináři nelhali a není zde o demagogii ani vidu ani slechu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale prdlajs, zdražení je přesně pět tisíc oproti předchozí podobně výkonné variantě - tak jak jsem psal výše. A tudíž o těch stejných pět tisíc se zvýšil rozdíl mezi nejslabším motorem současné nabídky (1.2 TSI 63 kW) a tou zpropadenou 1.0 TSI 85 kW ve výbavě Active. Tak tady nešiř paniku. Je to pořád pět tisíc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když se podívám co nyní předvádí VW tak nevycházím z údivu. Emisní skandál - zatím se neprokázal u jiných, dále enormní počet svolávaček do servisů v poslední době a i problematická kvalita u poslední výroby. Stačí si jen pročíst zdejší forum. Dále nadhodnocená cena jejich produktů a zejména je to vidět u toho tříválce. Proto jsem rád že existují jiní výrobci a nemají tolik excesů. Již dlouho fandím výrobkům mimo Eu a jsem nadmíru spokojenej.

 

Dobře Pawouku, viz dole, ale dnešní zpráva z Ameriky kde VW dostal nůž na krk a do čtvrtka má zdělit jestli cinknutá auta konečně opraví nebo ne. Tam se schyluje k průseru a asi to dopadne tak, že auta od zákazníků vykoupí za plnou kupní cenu zpátky. Totiž ani odškodnění 1000 USD na zákazníka nestačilo. Proto mám takový náhled na Koncern a jeho kroky mě v něm utvrzují.

 Aktualizace. odškodnění 5000  USD - a Evropani ostrouhají : http://www.novinky.cz/ekonomika/401081-volkswagen-v-usa-dospel-k-dohode-o-reseni-emisni-afery.html

Editováno: , autor: wolfspitz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...
  • Pawouk odbral (a) toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...