Přejít na obsah

SmartLink Rapid


Doporučené příspěvky

Práveže podľa toho linku je Smartlink podporovaný aj na Swingu... aspoň mne to tam tak vyšlo.

 

Podľa cenníka je Smartlink v slovenskej Rapidke príplatková výbava.. a ide nakonfigurovať aj so Swingom. Čiže ak si si ju neobjednal (pozri zoznam výbavy pri faktúre), tak ho nemáš. Do niektorých áut by sa Smartlink mal dať dodatočne aktivovať, obzvlášť, ak si sa k nemu už preklikal. Predajcovia sú zvyčajne slabo informovaní o takýchto veciach, takže odporúčam kontaktovať slovenského importéra škodovky (mne už pomohli s problémom, s ktorým som bol neúspešne v štyroch autorizákoch), prípadne sa obráť priamo na výrobcu Škoda Auto...

Editováno: , autor: brrrrm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, v konfiguratore to ide, preto mi to prislo divne. Vo vybave som ho urcite nemal a preto by som ho chcel teraz dokupit. Ked to na tom webe kontrolujem podla VIN tak sa objavi hlaska "Systém MIB Infotainment nepodporuje žiadne funkcie" a ani podla vyberu nizsie to tam nevidim.

 

Takze predajca/web kompatibility tvrdia jedno - auto a konfiguracia na webe druhe.

 

Kontaktujem teda importera a uvidim aky bude vysledok

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 9 hodinami, Jano Tetak napsal:

Zdravim chlapi,

je na radiu Swing stale nedostupna funkcia SmartLink? Vlastnim Rapid MR 2018 a hlasenie na radiu len hovori ze tato funkcia nie je spustena. Predajca tvrdi ze to na mojom aute nie je mozne aktivovat nakolko Swing danu sluzbu nepodporuje. Pri kontrole na http://compatibilitylist.skoda-auto.com/?appLanguage=sk-SK sa mi len potvrdzuju slova predajcu.

 

Radio vsak vyzera ze by malo byt nastavene na podporu Smartlinku... tak sa mi tomu akosi nechce verit, ze to nepodporuje....

 

Je tu niekto, kto ma Smartlink na radiu Swing?

swing1.jpg

swing2.jpg

Minulý týden jsem kupoval rapida mr 2019. Prodejce mi na swing nahrál smartlinka myslím za cca 5000,- . Dostal jsem k tomu takový obal jak na dvd s aktivačním kodem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zdravím, 

 

Mám Škodu Rapid 2018 s rádiom SWING a dnes som bol v autorizovanej škoda predajni kde som si chcel dokúpiť MIRRORLINK. No predavač ma zabrzdil, pretože je možné, že môj Iphone SE túto funkciu nepodporuje,  čo mi aj potvrdil na stránke http://compatibilitylist.skoda-auto.com/?appLanguage=sk-SK.

Máte niekto Iphone SE (ios 12) rádio SWING - funkciu MIRRORLINK a všetko mu bezproblémov funguje ? Mňa zaujíma hlavne zrkadlenie applikácii WAZE, Spotify, Gmail možno Messenger.

Ďakujem 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mirrorlink a Android Auto sú služby pre Android. Ty máš iPhone, čiže mobil pripojuješ cez CarPlay. Smartlink zahŕňa aj túto fičúrku. Podľa všetkého iPhone SE by mal podporovať CarPlay, čiže mobil by si mal vedieť pripojiť na rádio s aktivovaným Smartlinkom.

 

Waze cez CarPlay vieš rozbehnúť od aktuálnej verzie iOS12.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím jestli to platí ještě, ale na tyto úkon mají normohodiny, takže pokud ŠA řekne že instalace trvá 2h, zákazník zaplatí dvě hodiny, ať už to zvládne servis za 15minut, nebo to budou dělat celý den protože mají někde problém. Aspoň tak to bývalo u nás a myslím že se nic nezměnilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám otestováno z vlastní zkušenosti, že autorizované  servisy Škoda mají "zatím" s uvolňováním funkcí SmartLink (000 054 830A) i Media Command (000 054 830B) do nových infotainmentů MR 2017 a novších velké mezery a neznalosti (asi jim chybí specialisté na počítačový software). Mohu potvrdit, že na svém Spacebacku MR 10/2017 do Amundsenu mě uvolnění SmartLinku nahráli software až po návštěvě čtvrtého autorizovaného servisu v oblasti jižní Moravy. Aktivační klíče se prodávají přes 5000,-Kč (cca 200€) za SmartLink a stejná cena je i za Media Command. Cena práce (montáže) se pohybovala kolem 45€ - 1 hod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...
V 5. 9. 2018 na 6:21, Woody napsal:

Minulý týden jsem kupoval rapida mr 2019. Prodejce mi na swing nahrál smartlinka myslím za cca 5000,- . Dostal jsem k tomu takový obal jak na dvd s aktivačním kodem.

Ahoj, můžu se tě zeptat jaké rádio v Rapidu máš? Je to Swing? Mě v servisu tvrdí že SmartLink nejde do rádia Swing (6.5 palců, rapid 2019) doinstalovat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tlačítko app mám a hláška se zobrazí. Takže by to mělo jít, což jsem si taky myslel. Popravdě nevím jaký je rozdíl mezi rádiem Swing a Swing+, já mám v nabídkovém listu před koupí napsáno pouze “Radio Swing”. 

Jen jsem se bál, že i přes zobrázení této hlášky to odemknout nepůjde. Vystrašil mě tenhle popisek u SmartLink+ na Škoda E-shopu (link): “Aktivace SmartLink+ je možná v infotainmentu, na jehož displeji je vyobrazena ikona SmartLink+ a po jejím rozkliknutí se objeví sdělení: „Funkci můžete uvolnit aktivačním klíčem. Obraťte se na svého prodejce.“ Čísla dílů 5Q0.035.819.C a 5Q0.035.820.C neumožňují dodatečnou instalaci funkce SmartLink+ i navzdory vyobrazení této hlášky.”

Bohužel jsem nikde nenašel co to je za díly.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

SmartLink mi v Rapidu se Swingem (Modelový rok 2019) dodatečně aktivovali pár týdnů zpět.

Stálo mě to cca 5400,-

  • Práce - Update Softwaru byl 50 ČJ (časových jednotek) a servis za to chtěl cca 360,- včetně DPH
  • Materiál - Smartlink MIB2 cca 5002,- včetně DPH

Na 99% ty "předepsané časové jednotky" odpovídají minutám.

 

swing.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...