Přejít na obsah

Fabia III Facelift


Jan R.

Doporučené příspěvky

Ako majiteľ predFL som spokojný s výzorom, čakal som to určite krajšie. Som však zvedavý na reálne fotky... vrátane sociálnej verzie + ešte čo nás čaká v interiéri.

 

Denné ledky na mňa pôsobia, že smerujú zo stredu von smerom nadol? Možno optický klam, ale súčasné predFL svetlá sa mi predsa len páčia viac. Som prekvapený, že hmlovky asi zostali pôvodné a neprešli zmenšovaním ako pri ostatných fejsliftovaných škodovkách. Zadok je určite krajší, avšak s tými oblinkami mi akosi pripomína O2C poFL.

 

Dizajnom nezaujme, ohúri však funkčnosťou. Snáď niektoré fičúrky sa podarí dorobiť.. (mŕtvy uhol, diaľkové, jazdné pruhy???), avšak svetlá nemienim meniť. A snáď aj nová simple clever škrabka bude pasovať. ;)

 

A R18 iba pre hatchback???

Editováno: , autor: brrrrm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jine koncove svitilny na hatch a kombi jsou uz ted - tvarove. A full LED nebylo realne, staci se podivat na ostatni modely, i ty kratce po FL. Snad jen Kodiaq ma ve vyssi verzi full LED zadni svetla.

Jinak na tech fotkach je hatch "vice realny" nez kombi, ktere je fakt mizerny render, coz se tyka i zadnich svetel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

skoda jen, ze fotky jsou s panorama strechou. docela by me zajimalo zda se konecne zbavime prutu ci ne:) Z tech spy fotek co tu byly to moc poznat nebylo:(

jinak desing na zivo uvidime. za me zatim tam nic divneho nevidim. ale jak tak sleduji, tak holt mam asi jine citeni nez vetsina tady:D bo treba FII pred FL se mi libila a stale libi.

Akorat se bojim toho GPF. ale zase pokud se mi uz podari drzet max 5lete intervaly vymeny aut tak by to snad mohlo vydrzet.

A pak otazka ceniku. co z tech blbustek bude v zakladu style co navic. Podle me si nemohou dovolit jit s cenou uz o moc vyse. nez je ted cca 430-450 za skoro full style. A taky myslim ze jelikoz lide moc nebudou chtit GPF, tak by mohli to i podporit tou vybavou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Exteriér - naozaj bude treba vidieť naživo, z fotiek vypadá ten predok tak "nesúrodo", ale to môže klamať obrázok, v zadu sa mi to páči aj nepáči. Tie svetlá ale vypadajú vzadu lepšie, som zvedavý, či pôjde kus za kus s predFL vymeniť :)

 

Interiér - tam nič zásadné nevidím, grafika budíkov sa mi viac páči predFL. Prípadná zmena materiálov opierok rúk, či už v strede, či v dverách je detail, môže potešiť, ale nič to v podstate nerieši.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ze StoryBoard ŠA:

 

Jedná se například o upravený design přístrojového panelu, sedadla pro výbavu Style kombinující materiál Suedia a látku (sportovní sedačky mají navíc kontrastní červené prošívání), elektricky ovládaná a vyhřívaná zpětná zrcátka v základní výbavě již od úrovně Active nebo rozšíření oblíbené automatické funkce pro všechna elektricky ovládaná okna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@bojler souhlas. trochu me mrzelo, ze o to v F3 prijdu a zda se ze ne:) dokonce s bonusem i na zadnich oknech. Zatim mam v zadu jen kliky. a blind spot jsem zvedavy ten bych bral.

light assist doufam, ze bude v paketu se svetly. tak veta o tom oslnovani a vyssim vykonu led svetel k tomu svadi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co mna trosku sklamalo, ze nedvihli vykon TSI na 85 kW...

Inac ma zaujali tie 18" disky pre hatchback - to naozaj bude z vyroby mozne objednat ultranizke 215/35 R18 na beznu verziu? :)

 

 

EDIT: pozeram, ze bol zvyseny profil pneu z 215/40 R17 na 205/45 R17 - cize aj 18" asi dostanu vyssi profil...

ff.jpg

fb.jpg

fz.jpg

J.H-big.jpg

Editováno: , autor: Cjoctavian
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@JirkaBrno jestli to bylo na me, tak ne:)

staci mi trivalec bohuzel s gpf* v 6kvaltu a na 15/16. zato s vybavou:) tech "ku..." abych pak nadaval, ze je to na nic a zustal u tomtoma na mobilu:D

 

*pri mem odhadu vlastictvi 5 let a najezdu kolem 100kkm a pak protiucet za jine. treba budu mit stesti a mine me jeho udrzba:)

Editováno: , autor: lumirnavrat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...