Přejít na obsah

Fabia III Facelift


Jan R.

Doporučené příspěvky

Tak to bylo asi už hodně dávno, protože Lagunu 1.6 Renault dlouho nenabízí. A taky je to o prioritách, někomu stačí menší auto, ale chce aby to aspoň trochu jelo a mělo výbavu, jiný si koupí tu "Lagunu" s dýchavičnou 1.6 s nižší výbavou. Od toho je na trhu výběr, aby si každý mohl vybrat to co mu vyhovuje a co mu sedí. Ale tomu filstu se asi nevyhnem a co nevidět ho bude mít většina "aspoň trochu svižných" aut :( .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak zminuje Cjoctavian, skoda ze nedali aspon 85 kw. Neví někdo, jestli se s tím nepočítá v budoucnosti? To samé 1.5 TSI, alespon ta slabší verze? Bojim se, ze to je nerealny, ale za optani clovek nic nedá..a par lidi ze zakulisi tu ocividne je :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 7 hodinami, Martab napsal:

@wirer Zdá se mi to, nebo je ta spodní část nárazníku stejná a jen je tam místo mřížky plástev. Třeba pude měnit kus za kus, nebo jen s drobnou úpravou, Mlhovky taky vypadají stejně :) 

Dobrovolně bych to neměnil ani náhodou, nechápu proč tuto nehezkou "voštinu" dává Škodovka po vzoru Korejců, za mě je to teda hrůza a o to víc oceňuji co mám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono je to těžké, po FII, OII FL byla Kabaňova FIII, OIII, Rapid, Superb III celkem povedené modely, jen ty FL se mu příliš, řekněme, nevyvedli... Ony ty skici vypadají dobře:
209075326-w665-h447.jpg
Druhá věc je pak to co projde ekonomickým oddělením (a dalšími) do konečné sériové podoby...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ako ked som v decembri kupoval auto som sa pytal predajcu kedy bude FL a povedal mi ze az koncom 2018 jak som zistil nedavno ze nemal pravdu a bude skor tak som zacinal mat nervy ze som mal pockat ale jak to teraz vidim tak uz som v klude [emoji16] ten predok svetla a maska proste otras... zadok ujde ale tiez nic moc :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Martab napsal:

@ronall Osobně mne to také "příliš nebere"a to co má předFL se mi líbí více, ale když se to někomu líbí, proč ne, jeho volba :) Nemůže se nám všem líbit všechno stejně :D 

No ono hlavně nemáš moc na výběr, když to cpou na všechny modely a přesně tohle byla jedna z věcí, která se mě na F3 líbila, že jde tak trochu proti proudu, ale po FL to bohužel sklouzává k unifikaci všech modelů, což je tak trochu škoda a to nemyslím jen toto, ale i například zadní odrazky v nárazníku po vzoru větších sourozenců atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslíte, že u Combi zadních světel budou chybět takový ty překryvy žárovek co má HB na ofiko fotkách nebo je to jen chyba renderu? Pokud to bude chybět tak mě připadá, že chějí v MB designově to combi shodit, včetně absence 18”, aby pak kontinuálně představili miniSUV a combi zrušili :unsure: Stejně jako politika u Spacebagu, kterého nahradí Spacebag MQB. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za mě, hnus předek i zadek, předek jak z Hnujde, dobré budou bezpečnostní systémy ale jestli jsem dobře četl, u FL má být DPF? To si snad dělají srandu, konec pojížděčkám po městě, ten motor půjde do kopru stejně s celou Fábií i s tím filtrem , i když jí vlastním, ty nové FL tříhrnky mě už opravdu v budoucnu zajímat nebudou. Asi přesedlám na Polo, jak dostane v létě motor 1.5Tsi 110kW a nebo do 7 FL Golfa 1.4Tsi 110kW. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...