Přejít na obsah

Fabia III Facelift


Jan R.

Doporučené příspěvky

Jako, nemůžu říci že by mě na F3 nějak málo svítily H7, nebo že bych je chtěl měnit ale zadní LED by se možná hodily i z důvodu bezpečnosti. Akorát mám strach aby to nedopadlo jako u 7 Golfu facelift, :( tam to totiž zmenšili tak že.. no mrkněte sami, jako nic moc:

https://youtu.be/FBzyqMCNQH8?t=63

pravá strana

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Světla mě ani neberou, LEDkový se k tomu nehodí, původní vypadají daleko lépe. Spíš bych vyzkoušel hned o prázdninách koupit nové spínače oken a rozchodit aut. dojezdy. Možná bude jiná komfortní jednotka nebo to v této zapnout, Miro na to určitě přijde. :)

  • Pozitivní 1
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 hodinami, Jan R. napsal:

Spíš bych vyzkoušel hned o prázdninách koupit nové spínače oken a rozchodit aut. dojezdy. Možná bude jiná komfortní jednotka nebo to v této zapnout, Miro na to určitě přijde. :)

 

Nechci ti brat iluze, ale na tohle bych se skutecne netesil.

 

Navic, a zcela uprimne - v Superbu mam pochopitelne automaticke dojezdy na vsech oknech. Kolikrat jsem je u oken (krome ridicova, a u toho to FIII ma) za ten rok pouzil? Asi bych to spocital na prstech jedne ruky.

Jinymi slovy, bylo by prijemne to na vsech oknech mit, ale ze bych kvuli tomu delal nejaky vetsi (a drazsi) zasah do puvodniho reseni, to tedy ne.

 

Skutecnym prinosem by mohlo byt snad jen s tim spojene dalkove otevirani/zavirani vsech oken, ale o teto funkci prozatim nikde rec nebyla...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Maverick keďže na F3 sa údajne dá rozbehať ovládanie vodičovho okna cez DO (podmienka všetky 4 okná v elektrike), potom podľa mňa sa to bude dať rozbehať aj na všetkých štyroch oknách, ak tam budú dojazdy. Samozrejme musíme počkať na nejakú fejsliftovanú F3, aby sme overili funkčnosť, či to pôjde cez DO, resp. či pomôže vcds.

 

Tiež ma netankujú ledkové svetlá, ale do tohto by som okamžite šiel! :) Šiel by som do toho aj keby to nefungovalo cez DO.. ak človek v lete sadne do rozpáleného auta, stále je pohodlnejšie raz stlačiť všetky štyri tlačidlá ako ich furt držať.

Editováno: , autor: brrrrm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale jo, kdyby to bylo jen kodovanim, nebo vymenou jedne jednotky za druhou + kodovani, pak budiz.

Ale skoro se vsadim, ze to bude mnohem narocnejsi (dalsi ridici jednotky, ne jen v LP dverich, svazky, atd., atd...). Do toho bych kvuli rozdilu mezi stisknutim tlacitek (1s) oproti drzeni tlacitek (4s?) nekolikrat do roka nesel ani ve snu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...