Přejít na obsah

Fabia III Facelift


Jan R.

Doporučené příspěvky

Ale v súčasnej verzii to tlačidlo na hlasové ovládanie funguje aspoň cez Android Auto (Mirrorlink/Carplay som neskúšal), čiže až tak úplne nefunkčné zase nie je bez tej príplatkovej výbavy... ak teda je vo výbave aspoň Smartlink (niektoré výbavy ho majú v sérii)... ;)

Editováno: , autor: brrrrm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

On ‎4‎. ‎6‎. ‎2018 at 5:43 PM, ronskispeed said:

@neo77 ja mam na lavej strane uplne lave tlacitko na hlasove ovladanie... sem tam ho pri otacani volantom stlacim... a ovladanie bezp prvkov teda FA mam napravo... MR 2018

ano, mas pravdu, je tam. do fabie som si tiez pre istotu objednal hlasove ovladanie, ak by na to bol na volante cudel.. a obcas pred detmi hram frajera... "call maminka" :)  inak na yetine je na to mieste cudel na prehadzovanie zdroja medii, co je podla mna vyuzitelnejsie, ako pridanie cudla na asistentov, kedze FA asi za celu zivotnost auta nebudem vypinat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

On ‎6‎. ‎6‎. ‎2018 at 2:09 PM, Dixik2 said:

skoda, ze este presne ceny FL na SK neboli stanovene... inak cital som na nete citaciu z SM na temu Fabia III: Potom ještě další drobnost ohledně koroze pátých dveří, cituji: “…Jediným definitivním řešením koroze je výměna pátých dveří za nové a nahrazení svítilen úsporným typem LED. Toho se také v servisu domáhejte…“ To sa tyka vsetkych Fabii pred FL? Riesil tu to uz niekto?  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja uvažujem o kúpe nového auta a pravdepodobne asi pôjdem do fabie. Ročne najazdím okolo 5000km takže mi kľudne bude stačiť nejaké malé približovadlo a s tou výbavou ktorú teraz ponúka FL fabia by to bol aj slušný luxus na danú triedu. Samozrejme by som šiel do výbavy style a automatu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno následující téma

Mozna uz to tu nekde je, ale narazil jsem na rozmer 18" kol pro FIII FL (oficialne pouze pro HB v kombinaci se sportovnim podvozkem - jen pro ty, kteri to nevedeli).

 

7,5J x 18 ET46 (pneu je uz znama, 215/35 R18)

 

Zajimave je, ze jsou o 0,5 palce sirsi nez 17", presto ET je stejne (7J x 17 ET46).

 

Tzn., budou trosku vice vylezat z podbehu. Pro podlozkare dobra zprava :D

 

BTW, cislo dilu 18" hlinikoveho kola je 6V0 601 025K JX2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...