Přejít na obsah

Fabia III Facelift


Jan R.

Doporučené příspěvky

Napsal jsem to v SZ, ale i pro ostatni:)

vyhrivani sedadel je soucast zimniho paketu. Ten je pak soucasti Style Plus nebo za priplatek 5800 vsude krome Active.

Konfigurator mam pocit s kazdou aktualizaci se vic a vic rozpada. Ted vecer uz nenabizi ani Style Plus paket a neda se prihlasit ani do garaze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě se naopak zdá, že FII před FL má užší sportovní sedačky jako jsou současný Dynamic včetně MC. A aji na delších trasách jsou současné sedačky pohodlnější. Ale pamatuju si podobné pocity když jsem já poprvé na salonu zkoušel sednout do MC a taky se mě jevily nové sedačky narozdíl od sportovních v FII před FL méně pohodlné, každopádně rychle jsem si zvyknul a jsem nakonec spokojenej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dívám se dívám, že verze Ambition prodělala amputaci v oblasti mimořádných výbav a opět se utáhly šrouby - už do ní nejde objednat Climatronic, přední parkovací senzory, ostřikovače a hlídání poklesu hladiny náplně, zadní USB, panoramatickou střechu, automatické přepínání dálkových.

 

Zcela z ceníku vypadlo vyhřívání trysek předních ostřikovačů a varianta tažného zařízení s adaptérem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak som dnes u nás v Spišskej pred nákupným centrom zachytil na prepravných značkách race-ku modrú krátku miestneho predajcu. Nestihol som urobiť foto no za mňa je ten predok príliš, zadok v "klasike" v ambition - predpokladám, s odrazkami - áno. Ak to klapne tak v októbri FL zadné budú, len originál odrazky mi budu chýbať, aj keď mám ich mám z panacea.  Začína predaj na SK v septembri?

Editováno: , autor: lenka75
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možno oficiálny predaj začne v septembri, keďže slovenská webka o FL stále mlčí, k dispozícii je jedine PDF cenník s novými výbavami a fotkami predFL Fabii.... ale pozri predchádzajúce strany v tejto téme, už sa tu jedna slovenská F3FL rozoberala.. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...