Přejít na obsah

Fabia III Facelift


Jan R.

Doporučené příspěvky

Jak jsem dneska byl v Autonově tak jsem si vystavené fabie prohlédl. Před fl combi ambi a krátké monte. Pak fl krátká style a venku zelená combi ala monte zvenku vevnitř sport sedadla. Popravdě se mi zepředu i zezadu víc líbí před fl.

Ta krátká po fl zase ale měla pěkná sedadla. Žádná zebra. Pokud jsem dobře viděl tak všechny 1.0 tsi 81kw

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tiež som si včera prezrel prvé FL naživo, v mojom autorizáku mali 6 ešte nerozabalených kúskov rôznych farieb... avšak ani jedna nebola s ledkami. Aj napriek tomu ten predok sa mi celkom páči.. hoci auto opticky pôsobí užšie. No a pôvodné zadné svetlá s odrazkami zase pôsobia ako nejaká zlátanina. Ale na červených farbách sa to stráca.. viď foto... v popredí nejaká fleetovka, v pozadí klasická corrida. V skutočnosti bol podstatne väčší farebný rozdiel medzi oboma autami.

1349260364_2018-09-0515_23_20.thumb.jpg.49db66f5ca49eb2bd4ab4d2e555a6039.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no, byl jsem ve čtvrtek min.týden na garančce, tak jsem si také prohlížel zelenou krátkou ala look MC ... ale nevím, ta mohutná maska se mi nějak nelíbí, tvar světel OK. Zadek bych řekl dobrý, ty LED zadní bych také bral, odrazky mi nevadí. Co bych určitě bral, byly sedačky Dynamic a zkosený volant.

20180906_130329.thumb.jpg.501919e2a69c5bfe82045b7ba72d7445.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, nenasiel som to tu nikde ale podľa fotiek by mala mať fabia 3 fl vo verzii MC čiernu stropnicu aj so svetlom, stĺpikmi a pod. Videl to už niekto naživo? Poprípade ma bude zaujímať ci to bude pasovať aj na verziu pred fl, pretože to by som si vedel predstaviť na tej svojej. :w00t1:

0040_fabia_monte_carlo_int.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, řešilo se to už před uvedením, výměna by neměla být problém, ale cena nebude nízká. Jel jsem s FL Dynamikem a ikdyž mám teď taky Dynamic s šedým stropem, tak upřímně mne to nějak extra neoslovilo u FL (myšleno ve smyslu "to musím mít taky"). Spíš možná časem až se bude dát sehnat interiér z vrakoviště za rozumnou cenu :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...