Přejít na obsah

Fabia III Facelift


Jan R.

Doporučené příspěvky

To je jednoduché, myslím že FIII před FL ti vemou protiúčtem v kterémkoli salónu :D

Za mne:
Světla svítí super, ale vzhled je pro mne diskutabilní
(osobní preference, nikomu nevnucuji).
Zezadu za mne také před FL lepší (ty odrazky v nárazníku mi prostě nesedí).
Nový Swing, proti současnému Swingu určitě krok vpřed, ale proti Boleru bych ho neměnil (Bolero umí číst SMS, dva telefony), takže já bych musel jít do Amundsenu, ikdyž navigaci nevyužiji.
Dojezdy, super věc, ale více než samotné dojezdy mne vadí nemožnost ovládat okna po vypnutí zapalování (ano, i toto řeší FL).
Otázkou zůstává co ty motory, teď nemyslím tříválec, ten mi principiálně nevadí, ale spíše ty filtry, věřím že to bude fungovat, ale asi raději počkám, než to vyladí :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tak. Spíš ale bude draho. Zatím ale sem si dal konfigurátor a porovnal stím co mám a co jsem doplácel a dodělal. A ono to vyšlo skoro nastejno. Souhrná sumu je ale v obou případech už dost nad čárou, teda mojí. Akorát mi nevychází alarm, kdysi byl samostaný a teď jen s kessy. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak kam se to bude vyvíjet se uvidí. Mne ani tak nevadí nové technologie, ale zrovna přínos těch filtrů nevidím jako nějaké výrazné plus pro provozovatele a spolehlivost u těchto nových věcí, no uvidíme...

Co se týče ceny, tak když jsem si poskládal stejnou konfiguraci jako mám teď (bez R&G), tak jsem o nějakých 50tis dráže ceníkově, to už je částka, kdy bych začal uvažovat o příplatku rovnou za Polo nebo Ibizi :) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ja od vcerejska testuji na zivo:)

Prvni poznatky. Motor dole opravdu spis jak "naftak" tedy oproti predchozimu memu HTP a otcovu 1.2TSI hrubeji.

 

svetla v noci jsou super, jen mam pocit, ze maji kratsi dosah, nez nataceci projektory v FII.

Co se tyce ceny, tak jak uz jsem myslim psal drive. S ohledem na to co jsem si naklikal v MR2018 a co v MR2019, tak temer stejna cena. Cenik byl 425100, a pak to slo 20 za bonus uver, 10 za prodejce a 20 za protiucet. takze pred montazi patriotu 375100.

 

swing plus mi staci. zatim premyslim, zda zapinat mirrorlink a OneApp (tam se mi libi kniha jizd) nebo Android auto (to zase cte SMSky:)) nebo mobil jen pres BT postaru a jet s TomTomem v drzaku na skle.

auto light assist fajn, ale asi hlavne na okreskach v noci. Havirov po rudne do OV a pak domu na I/56 moc sanci na zapinani nemel.

Zatim nevim, zda si udelat vlastni tema nebo ne, ale asi jak budou fotky, tak mozna jo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 7 hodinami, lumirnavrat napsal:

svetla v noci jsou super, jen mam pocit, ze maji kratsi dosah, nez nataceci projektory v FII.

 

Tos musel mit asi neco připito :D

Nikdy jsem neměl horší světlomety, než (natáčecí) projektory v FII pred FL. Katastrofa. 

 

Naopak, zkoušel jsem full LED v OIII FL (u ni maji oproti FIII FL dalkova svetla jeste pomocny FF modul, ale DE modul je stejny) a i moje bi-xenony v SIII jsou pro nim slaby.

 

Za me tedy jedina skutecně lakava polozka u FIII FL (oproti puvodni FIII) jsou prave ty LED svetlomety. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono možná taky budou ty světla né zrovna optimálně nastavené, kolegové z OIII by mohli povídat. Já mám zkušenost s klasickými projektory z FIII a v okolí je jen jeden ŠA servis je byl schopný nastavit rozumně, zbylé je natsavili tak, že svítili 20m před auto pak ostrá hrana a tma...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Clerfayt MR2019 není od září, ale cca od 23.týdne, tedy cca kolem 20.6. od té doby už se vyrábí MR2019 a začal se prodávat cca od 8/2019..takže žádné září, to zdražení nemá z GPF žádnou souvislost, prostě a jednoduše se škodovka rozhodla už tak drahé Fabie a nejen je opětovně zdražit :-(

 

Jinak to zdražení je u některých modelů dost brutální, např u holátka Active nebo Ambition HB je zdražení o cca 25.000,-, když to porovnám zatím s cenou v konfigurátoru, kde to ještě není opraveno :-(

Editováno: , autor: ski1961
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...