Přejít na obsah

Fabia III Facelift


Jan R.

Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...

nerad to říkám, protože Fabia je moje oblíbené auto, ale co z ní v současné době udělali je naprosto zoufalé..nabídka motorů naprosto tragická, pouhé 2 motory a u style pouze jeden motor dělá v současné době z Fabie absolutně nezajímavé, nudné a drahé auto, jako kdyby to mělo značit pomalý zánik Fabie jako takové, aby jejich startovací auto pro lidi byla jejich úžasná Scala lala lalááá ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak asi ta 70kW stačí, silnější vypadl logicky kvůli Scale, kombik má nahradit Kamiq a na MPi Evo se čeká.
Spíše, že rok dopředu, co to vědí nezačnou homologovat nové verze.
Japonci mají třeba 4,5 verzí od modelu, těm na jaře udělají homologaci a prodávají stále.
Ale koncern musí každou verzi zvlášt, výbavu, už auto s tažným z výroby jiné emise tak jim to trvá. Celý koncern ve všech značkách musí mít stovky verzí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Dixik2 já se tedy přiznám, že nevím, jak přesně ty emise probíhají, ale proč tedy v jiných zemích EU s tím nemají problém a stále je nabízejí ? např. poláci mají nabídku stále stejnou, dokonce i TSI 81kW v manuálu, která je už u nás rok zručená, tak tam problém není..tomuto nerozumím..

 

screenshot-cc-cloud.skoda-auto.com-2019.05.31-10-22-46.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@ski1961 Upřímně, dnes bych si už Fábii asi taky nevybral. Ale když se člověk podívá k jiným výrobcům, tak v této kategorii je to obecně bída ?

 

@Tragedie_v_JZD Nejde o to, že by tam byl potřeba nějaká V6 "BiTSI", ale dříve byla volba 70kW 5q, 81kW 6q nebo DSG. 81kW byla díky 6q velmi dobrým kandidátem pokud chtěl někdo jezdit po dálnicích. Z druhého konce zase MPI byla ideální volba do města (u combi teď není na výběr). Uvidíme co se objeví za motory s novým MR20, snad se to o něco zlepší :)

Editováno: , autor: Martab
  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj, jedné věci nerozumím... Mám auto objednané 24.4. čili jsem bral že to bude s výbavou z doby objednání -MR2019. To záleží na datu kdy se pustí to výroby aby ovlivnilo zda tam budu mít např zadní kotoučové bubny a zásuvku v kufru o které se píše že v MR2020 není? to mě trochu děsí... u rapida mi to dost chybělo..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud je to pravda, tak to je jistě pozitivní zpráva. V dnešním novém čísle Světa motorů se sama redakce podivuje, kam to Fabia s nabídkou motorizací v současnosti "dopracovala".

Ale po prohlášení šéfa VW, že model VW POLO to má tzv. spočítané, se nemůžu ubránit dojmu, aby základ škodovácké modelové řady na spalovací motory  nezačínal v budoucnosti až někde u SCALY/KAMIQU a Fabia nebyla odstřelena.

Editováno: , autor: DušanV
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...