Přejít na obsah

Fabia III Facelift


Jan R.

Doporučené příspěvky

  • o 3 měsíce později...

Ahoj

Mám dotaz ohledně nápisu na pátých dveřích. Ten je na F3 fotkách z klonfigurátoru. Auto jsem si teď objednal (style) a čekám, ale zajímalo by mě jestli jsou nějaký další změny, oproti těm co jsou FL2018. Já si všimnul jen toho nápisu ale dost těžký najít další podrobnosti a naživo sem jich moc s tím nápisem neviděl abych vypozoroval nějaký další změny.

Dík za info!

co vidím v konfigurátoru:image.thumb.png.ab9a62c729cd16bb61ff818edb4c6d14.png co vídám na silnicích:image.thumb.png.116c84f2640f763ce0442d7b2ec78d50.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Okrem nápisu na zadných dverách budeš mať aj čierne plastové krídelká v horných rohoch zadného okna... a môžeš očakávať aj nový dvojramenný volant zo štvorkovej Octavie.

 

Viac info:

https://forum.skodahome.cz/topic/151998-mr-2021/ - toto asi budeš mať ty

Niektoré zmeny sa však mohli preklopiť už aj z predchádzajúcich modelových rokov.. pozri teda aj toto: https://forum.skodahome.cz/topic/147391-mr-2020/

Editováno: , autor: brrrrm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 4 měsíce později...

je to bohužel tak, fabia 3 s konfigurováním končí, je naplněna výroba v souvislosti s ukončením výroby. Čekací lhůta cca 5-6 měsíců a v té době už se bude zřejmě vyrábět F4, která by se měla dle posledních info, které mám rozběhnout o prázdninách po celozávodní dovolené se začátkem prodeje pro zákazníky na podzim, ale člověk nikdy neví, jak to v téhle covidové době dopadne.

Jediná novinka by už měla být jen ta, jak píše @Dixik2 a to je ta zmiňovaná Fabia combi tour, takže takovej slepenc, ani Ambition ani style, prostě je třeba spotřebovat zbylé díly a až se to bude jednou prodávat, tak vlastně člověk ani nebude vědět jako výbavu prodává, jak píše @brrrrm :-)

Editováno: , autor: ski1961
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...
  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...