Přejít na obsah

Fabia III Facelift


Jan R.

Doporučené příspěvky

@MilanHos ja si osobne myslim, ze skodovka prave ide stale rovnako... proti prudu idu ostatny... v konecnom dosledku... velmi malicko je malych combikov... ibiza polo uz nie je... jedine co je male v combi verzii je este renault clio grandtour... ludia sa blaznia... dopyt na trhu je po alych mestskych suv, crossoveroch a mpv...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je síce pekné, čo tu píšete, je to však skôr taký český a slovenský folklór tie malé kombíky ;) Takže z nášho pohľadu "zarezávanie" malých kombíkov môže vypadať zvláštne, z globálneho hľadiska sú skôr zvláštne práve tie malé kombíky :) Z tohto kontextu je aj celkom logické, že česká Škoda malý kombík podrží, ostatní výrobcovia český či slovenksý trh kopírovať nemajú prečo.

  • Pozitivní 1
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Tak nieviem.. to je podľa mňa opäť len fantázia nejakého "fotošopového umelca", vyzerá to otrasne! :) Na internete na tej bielej maskovanej fabii bolo vidno, že denné budú opäť len samostatné diódy ako na súčasnej F3 a tu je súvislý pásik.. hmm! Ak toto je reálna podoba, tak za mňa žiadna sláva a som celkom spokojný, že mám predFL.. ;) Taktiež v interiéri to rádio s čudlíkmi v strede veľmi nemusím (na mňa pôsobí čínskym dojmom)... snáď jedine digištít. Ale možno wirer niečo vymyslí? :D

 

//Aha, takže je to len možná podoba.. ;)

Editováno: , autor: brrrrm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když se člověk podívá na tu bílou:

A jak má vypadat zadní světlo:
Světlo.jpg

 

tak je asi docela jasné, že tak jak to je na těch "skicách" to uplně vypadat nebude...
O dvouzónové klimě a digipanelu tu někdo psal že to stejně Fábia nedostane a to lesklé rádio, no nevím, zrovna to mi žíly netrhá :) ale na Ženevu se každopádně těším :)  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechte se prekvapit, zas tak razantni zmeny to ale nebudou. Jen co se tyce vybav, asistentu a moznosti.

Zadek vime jak bude vypadat, tak bude stacit prehazet svetla bez nutnosti uprav karoserie, Predek bohuzel uz bez vymeny kapoty blatniku a pochopitelne i narazniku nepujde.

Jedineho co me laka, tak jsou Predni LED svetla a mozna par asistentu, ale tod vse.

Verze CNG urcite nebude, protoze face nebude na nove podvozkove platforme jako nynejsi nova IBIZA nebo POLO. To az Fabia 4 ;)

Dily se budou moci sehnat s uvolnenim prodeje, coz by melo byt 27KT. Drive co se naskytne, tak to bude z preserie ci nejakych testovacich verzi a do toho bych asi moc nesel ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

TGI = GNG, tak to v koncernu je, koncern motory na LPG dnes už nenabízí, TSI jsou přímovstřikované, které se na LPG příliš nehodí a zbývá 1.0 MPI. A to jestli je CNG stanic 100x víc nebo míň je irelevantní, to výrobce neřeší, nevíc se to netýká tohoto tématu.

Prostě a jednoduše, Fabia III na LPG z výroby nebude 100%, na CNG taky na 99,999% nebude. Dodatečnou přestavbu na LPG nabízí třeba dovozce pro Polsko, ale to už je téma uplně jiné než MR18/19, tak to ber tak jak to je a nesmekuluj o věcech které jsou jisté...

  • Pozitivní 1
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 18 hodinami, Boleslavák napsal:

Blatníky a kapota zůstavá stejná tam se snad nic nemění.

 

Kdyz to jelo na lince, tam me bylo receno, ze predek bude jiny i co se tyce karosarskych dilu. Takze tod otazka.

Ty si to uz videl ?

Pokud jen svetla a naraznik, jdu do toho snad :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Upřímně bych byl raději, aby byla jiná kapota i blatníky, jinak to je hrozně velké lákadlo na utrácení :D 

Je fakt že u té bílé ta kapota a blatníky vypadají podobně, ale co to je vypadají, může být rozdíl 1mm a už to nebude sedět :D
26240734_1594627903988637_47245769418018
26850690_1594627960655298_87147114188839

Uvidíme čím nás překvapí :)

  • Pozitivní 1
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono bude záležet na provedení, protože když porovnám projektory na FIII s LED co má třeba Leon před FL, tak není oč stát... Ale pokud by FIII FL dostala něco obdobného jako ostatní Škodovky, tak to by bylo už zajímavé, kór pokud tam bude i nějaké aktivní přisvětlování. No necháme se překvapit :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 9 hodinami, FabiaWrs napsal:

a co ze rec je o CNG ? TGI je oznacenie spalujuceho zemneho plynu LPG, takze otom sa bavim , aha uz si potvrdil ze nebude a bodka, no to uvidime az ked to pride.

 

před 9 hodinami, FabiaWrs napsal:

oni tam pisu LPG a stale som to cital len o LPG, ziadne CNG, tak bud sa naucia normalne pisat co je co v skratkach CNG-LPG alebo radsej nech nepisu nic,
a dalsia vec aj keby davali CNG je to hlupost cena a spotreba je vyssia ako pri LPG a CNG stanic co sa tyka slovenska su asi 100x menej ako LPG stanice z mojej strany by to bolo h...o platne keby som to chcel kupit, jedine zeby som si dal sam prestavit na LPG.

 

před 7 hodinami, FabiaWrs napsal:

ved vy sa tu otom cely cas bavite nie ja :D ja sa som len nato komentoval nic viac nic menej, ked nebude tak nebude ale z druhej strany je to aj skoda.

Přestaň tady zaplevelovat téma spamem! Upozorňuji tě již podruhé a to naposled. A kdybys to pořádně četl, namísto psaní nesmyslů, tak zjistíš, že v tom článku na webu nenajdeš jedinou zmínku o LPG. Mimochodem, LPG rozhodně není zemní plyn.

  • Pozitivní 2
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vidím, že ti není rady ani pomoci. LPG (Liquified Petroleum Gas) - zkapalněný ropný plyn, složený ze směsi uhlovodíkových plynů (propan a butan), CNG (Compressed Natural Gas) - stlačený zemní plyn, složení metan... Zase jsi ze sebe udělal hloupého. To je tvůj problém. Osobní útoky tady ovšem netrpíme, takže následuje zasloužená odměna.

  • Pozitivní 2
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...