Přejít na obsah

Android auto + Mirrorlink podporovaná zařízení


Doporučené příspěvky

Ski, sygic cn po lhute funguje bez hlas. navigace, jen v 2d pohledu a asi bez dopravnich dat. I v plne verzi nefungoval dobre, prvni polovina hlaseni nebyla vubec slyset. Proto jsem ani nikdy neuvazoval o koupi. Podpora mrtva, nikdo se neozval.

Ted mam od nej klid, protoze mi ML uz nefunguje vubec, nespoji se, funguje jen AA. Jeste ze jsem ten SCN nekupoval (normalni sygic mam kdyby byl treba) Mobil mam dole v te zakulacene prihradce a problem se signalem zadny. 

Google mapy funguji i offline, kdyz si je stahnes. Az na pitome barevne provedeni funguji dobre.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@noaid

no bud to neumím ovládat nebo já nevím..ten sygic jsem zatím zavrhl kvůli té ceně, tak zkouším to android auto, aby to fungovalo offline, jenže celá offline mapa ČR stáhnout nejde, pouze nějaký výřez v okolí, kde jsem, no to je mi nanic, tam navigaci nepotřebuji, ale když potřebuji někam dál, tak bez dat je to nanic, nemám data v mobilu..nebo se pletu a dělám něco špatně ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pri Gmaps je to s tými offline mapami horšie ale nemal som s tym problém. 3mi oblasťami som stiahol celé česko + slovensko + priľahlé okolie zahrnuté do oblastí. 

Na signál GPS pri GMaps sa tu tuším sťažujem iba ja, mám sony xperia z5 compact a nikdy som netvrdil že je to problém aplikácie, určite to bude individuálne a možno aj niekto s rovnakým telefónom problémy mať nemusí, no signál na gmaps som strácal aj na predošlom telefóne. Je úplne jedno či mám mobil pripojený k autu cez AA a hodeny dole v držiaku na poháre alebo či mám telefón pod čelným sklom, vždy som mal problém so signálom, vypadával v určitých intervaloch na cca 2-4 sekundy a mnohokrát v pripadoch ked som mal odbočiť no kvôli strate signalu a zaseknutiu polohy 150m vzadu som neodbočil. So Sygicom takýto problém nemám,  signál drží stabilne a naviguje dobre. 

Keby som daný problém nemal tak sygic určite nekúpim, komu AA funguje bezproblémov tak nech Mirrorlink so Sygicom nerieši. 

 

_20170515_000045.JPG

Editováno: , autor: Helmic-Svk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Helmic-Svk

 

jo takhle to je s tím stažením..díky za nakopnutí, ted vidím, že ČR mohu stáhnou na 2x, ale jak je to s tím stažením ? hlásí to, že to může mít až 1,7 Gb..když dám stáhnout, nabídne mi to kam to chci nebo to bude stahovat rovnou do interní paměti telefonu ? potřeboval bych to na kartu..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to nastavení na SD kartu jsem našel, díky za radu..stáhnul jsem si offline mapu ČR a šel testovat do auta..no abych pravdu řekl, nejsem moc spokojený..vypadá to, že navigace v mobilu a v držáku v autě to asi bude dále jistit a nebo to prostě neumím používat :-)

Moje dnešní zkušenost:

1. Zadal jsem si zkušební trasu a našlo to jen jednu cestu, samozřejmě tu nejdelší, přitom jezdím jinou mnohem kratší a úplně jiným směrem. Tady nejde při zadávání zadat nějaké průjezdní místo ? je člověk odkázaný jen na tu jednu trasu, kterou mu google najde ?

2. Na videu, které přikládám mám ten borec menu v češtině, přitom ofiko verze pro ČR není. Jak se k ní dostal ? já to mám jen v angličtině..vy to máte taky v češtině ?  díky

 

https://www.youtube.com/watch?v=rYeyPSg4Vnw&feature=youtu.be

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha no tie nastavenia kam má stiahnuť som pravdupovediac nikdy neriešil, pamäť v telefóne je 32GB (20GB reálne)  a všetko ostatné trepem na sd 64GB. 

 

No najlepšie je si trasu zadať už doma s pripojenim na internet ono je v tom nevýhoda ze offline mapy ti ukážu len jednu trasu, a možnosť pridať bod kadiaľ ma trasa ísť by malo fungovať ale neviem či je ta možnosť aj priamo v AA. Ja som väčšinou trasu zadal už doma alebo v aute ešte pred pripojením telefónu. 

 

"Pridať zastávku" je to čím upravis trasu.

Screenshot_20170515-190634.png

Editováno: , autor: Helmic-Svk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Helmic-Svk

díky, že jsi mě ještě neposlal do háje a že se mi snažíš pomoci radou..ano, to jsem si taky myslel, že než vyjedu, tak si doma tu trasu, kterou potřebuji načtu doma online, tam se mi zobrazí více tras, protože mám zatrženo vyhýbat se dálnicím a placeným úsekům, ale jak mám docílit toho, aby se mi tato trasa pak otevřela v autě offline ? na to nemohu přijít..na přiloženém obrázku je vidět vpravo načtená trasa bez dálnic online, ale když pak přijdu do auta a nechám tu trasu zobrazit z historie, tak se mi v ofline objeví ta vlevo po dálnici..dá se s tím něco dělat ?

 

screen.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skús to nabudúce tak, že zvoľ si online trasu, daj navigovať a choď do auta. Pripoj telefón a potom už sa len v AA tukni na navigáciu so zvolenou trasou. Keď už máš trasu potvrdenú a navigujes tak by sa ti to už zmeniť nemalo aj keď budeš offline, hlavne sa snaž nevypnuť aplikáciu kým sa nepripojiš k autu. 

Druhá možnosť je vytvoriť si trasu s pridaním zastavky do miesta kadiaľ chceš ísť a pridať si tuto trasu na plochu. Odtial by sa už mala načítať trasa s tou zvolenou zastávkou a teda tak ako potrebuješ. 

 

 

Trasa cez Žilinu je tá jediná, ktorú zobrazí offline a tá ktorú nechcem, pridal som zastávku, hodil to na plochu a potom načítal z plochy a načítalo trasu upravenu zastávkou tak ako som chcel.

Screenshot_20170515-205910.png

Screenshot_20170515-205920.png

Screenshot_20170515-205828.png

Editováno: , autor: Helmic-Svk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Waze zatím prakticky nefunguje na Androidauto ani CARplay a na mirrolink zapomeňte. U jednoho se testuje jen v úzkém kolektivu na jednom tipu rádia a u androidauto se plánuje testování...plánuje, to je zatím ani netestuje.

 

A jak někdo psal o tom, že z Waze si bere Google data do Gogole maps, tak to není pravda. Nic si z toho nebere. Jsou to dvě různé aplikace. Co vím, tak si bere Waze nějaké data z Google maps, to je vše.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Já to zkoušel zatím jen lokálně na telefonu v AA, ale neukázala se mi tam, jen Google Mapy. Nepotřebuje to i novou verzi AA? Mám nějakou starší, nová mi nějak blbla, hlášení o nepovolené zemi či tak něco. Dnes zkusím v autě, jedu pro něj do servisu, bude mít i nový sw s funkčním surround. Pak napíšu výsledek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...