Přejít na obsah

Android auto + Mirrorlink podporovaná zařízení


Doporučené příspěvky

Ale ja to tak neudelal. Mam jen CZ ucet a nainstalovany AA ofiko pres Play Store s pravidelnyma aktualizacema OTA. 

Proc? Netusim. Mozna rozsirena podpora Nexus telefonu, ale to jen spekuluju na zaklade zkusenosti s jinymi funkcemi a aktualizacemi nekterych Google aplikaci urcenymi jen pro Nexusy a Pixely. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no kvůli těm aktualizacím by asi to založení účtu bylo lepší, ale to asi nedávám :-) není někde manuál pro lamy krok po kroku ? :-)  jinak absolutně nechápu, proč tahle aplikace nemá podporu pro ČR..už před 2 roky jsem někde četl, že by co nevidět měla být ofiko i u nás a nic..asi si google myslí, že tady žijeme na stromech..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci, Vy kteří máte ten zahraniční učet na googlu, prosím poradte..

 

Nakonec se mi podařilo si učet přes web a proxy založit, země byla vyplněna při založení na Německo.  Účet jsem vložil do telefonu, spustil google play, vlevo nahoře zmáčl nastavení a vybral onen německý účet a šel jsem zkusit vyhledat android auto do obchodu, ale bohužel mi ji nenajde, chová se to stejně jako z českého účtu.

 

Zajímavé je, že když se přihlásím z toho německého účtu přes web do obchodu, tak tu apku najde viz obrázek, ale do mobilu přes to tlačítko nainstalovat nejde, protože je tam to hláška v tom červeném trojuhelníčku..kde může být prosím chyba ? nebo dělám něco špatně ?

 

Jinak na druhém foto krásně vidíte oba googly účty z webu, ten nalevo je český, vpravo nemecký, kde je hned jako první ta aplikace, kdežto na tom českém není.

 

Proč mi  tedy mobil tu apku sakra nevyhledá, když ho mám na obchodu zvolený ?

 

screen.jpg

screen2.jpg

Editováno: , autor: ski1961
doplnění ..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@ronskispeed

Mám telefon Samsung A5 2016  s androidem 6.0.1..prostě záhada..google play s německým účtem aplikaci proste nevyhledá..

@Eric_

prosím tě, jak mám tu apku přidat do seznamu těch přání ? mám tam, že tam nic nemám, ale přidat nevím jak ..

 

 

Tak, jak přidat aplikaci na seznam přání jsem zvládl dle nápovědy google, ale stejně ji mobil s německým účtem nenajde.

 

Ovšem ta druhá lepší zpráva je ta, že ačkoliv včera večer, když ji google play na webu našel, tak hlásil, že nemám zařízení, tak dneska zázrak, normálně šlo nainstalovat přes web, takže apku již v mobilu mám :-)

 

měl bych tedy ještě tuto otázku, když jí mám ted v mobilu oficiálně  z google play, tak se mi bude automaticky aktualizovat ? musím mít v mobilu v google play stále zapnutý tento německý účet nebo je to jedno ?

Editováno: , autor: ski1961
doplnění:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem po naistalování do moblu aplikaci zkusil. Vzhledem k tomu, že nemám v mobilu data, tak nemohu používat waze, která je bez nich nefunkční, zkusil jsem tedy mapy google a je to pro mě opět zklamání..bez zapnutých dat je to taky k ničemu. Ačkoliv mám staženou mapu ČR do offline, tak když zadám konkrétní cíl, tak mi v offline režimu najde pouze jednu trasu a to tu nejrychlejší přes dálnici..vůbec to nechápu, protože v nastavení mám zaškrtnuté vyhýbat se dálnicím a placeným úsekem, to mi tedy hlava nebere..

Ovšem když zapnu wifi, tak hle najednou aplikace vyhledá na stejný cíl 3 různé trasy a vyhne se té dálnici..

 

Je pro to nějaké vysvětlení ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak. Bez dat je to téměř k ničemu.

 

Waze je prozatím podle mě, stejně jako beta, velké zklamání. Nestabilní, chybí zobrazení alternativních tras na mapě, některé oznámení se nezobrazují jak mají, zoom pouze pomocí hloupých tlačítek, nikoliv otočným ovladačem, nečitelné fonty a oproti Google Maps hloupé navigování na názvy ulic namísto směrů, které jsou na cedulích.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@milanxx,@Adam Široký

 

kluci díky za reakce, tohle jsem vůbec netušil, že je v tom takový rozdíl. Myslel jsem si, že když stáhnu offline mapu ČR, bude se chovat stejně jako online..to jsou pak tyhle offline navigace pak opravdu na dvě věci a když někdo nemá v mobilu data, tak je to úplně nanic..tímto mě google map v offline opravdu neskutečně zklamal..aby mně vyhledala navigace trasu pouze s dálnicí, když ji mám zrušenou, tak to je fakt síla :-)

 

Milane, bohužel sygic a mapy.cz ale nejedou přes android auto. Zkouším i Mirrorlink, ale ten je taky dosti nestabilní přes LGMirrorDrive, ale pokud nemá člověk mobil LG, tak to hodně zlobí..

 

Jinak se mi celkem zalíbila navigace Dynavix, v offline režimu mi vyhledá trasu stejně jako google map v online, akorát zase to zrcadlení přes mirrolink je nespolehlivé na Boleru..

Editováno: , autor: ski1961
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten google má ty ofline mapy pro úsporu dat. A aby vůbec fungoval protože ještě před 2 roky kdy bylo mimo města jen edge tak to byl traga navigace jela ale mapa se nenačetla. A proč nemáš data? Dneska je má i předplacenka v rozsahu pro google dostačující? Já mám teď 4gb fup jen na léto, normálně si vystačím s 1gb.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já moc nevolám, tak mám jen předplacenku a data prostě jinak nutně nepotřebuji..a wifi je dneska skoro všude..když člověk něco občas potřebuje..

 

Kolik vůbec taková navigace spotřebová při provozu dat ? dá se to vůbec nějak vyčíslit ?

 

Jinak doufám, že bude aspoň fungovat to, že když někam pojedu, tak si trasu napřed doma najdu online a pak telefon jen připojím k boleru a doufám, že to tu trasu bude normálně navigovat v offline..nebo snad tohle taky nefunguje ? doufám, že po přopojení k boleru mi navigace když pojede pak v offline tuhle trasu, kterou jsem si vyhledal doma v online neshodí a nevypočítá jinou, kterou by vyhledala jinak normálně jen v offline..

Editováno: , autor: ski1961
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No třeba poradí ostatní. Já naviguji mobilem jen sem tam. Ale mám pocit že pokud budou dobře stažené podklady tak to bude v kbyte pro routing. Ale pak další data berou informace o provozu pro tzv. Trafick routing. A ten u google funguje skvěle. To pak ale berou data i ostatní jako here, sygic, mapy

Bavíme se o kb. A za mě howgh už jsme OT.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...

Som debatoval s jedným známym z tohoto fóra a ten konštatoval že sygic teda NIE. Môj problém je : mám v navigácii nastavenie zvuk cez mobil, no akonáhle zapnem BT telefónu pre komunikáciu s autom, tak je hlasová navigácia KO. Pri vypnutom BT mobil, hlasové inštrukcie cez mobil bez problémov. Fábia F3 - 9.2015 / Bolero / Huawei p10 lite. Mám niečo nesprávne nastavené?

Editováno: , autor: lenka75
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ano, základní chyba uživatele. V nastavení telefonu u BT jsou 2 služby. Telefon a media. Pokud jsou obě zaškrtlé tak foun posílá pokyny po BT do radia. Aby je bylo možné slyšet tak přepnout radio na BT muziku. To je nepraktické protože potom pochopitelně se nedá pustit jiná hudba nebo radio. Takže je nutné v telefonu u profilu BT pro auto zrušit volbu media. Potom telefon volá přes auto ale navigace kvoká v mobilu.

A to nastavení se dá změnit až je mobil připojený k radiu, bez připojení nelze nastavení měnit!!!

Editováno: , autor: milanxx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...