Přejít na obsah

Jaká je hodnota auta? Fabia II


mytrix

Doporučené příspěvky

Ahoj, měl bych dotaz na hodnotu auta.

 

Mám možnost koupit do firmy Fabii 2 Combi 1,2 HTP v základní výbavě, bílá barva. Má jen dodělávaný centrál, zamykání zpátečky, autorádio a jinak výbava nic. Klimatizaci nemá. Nemá dokonce ani přihrádku spolujezdce s poklopem (je tam jen taková ta díra, výklenek). První registrace 2/2009 a nájezd pouhých 50tis km. Po technickém stavu OK, znám historii od koupě.
 
No otázka teď je, jakou má to auto reálně cenu? Nejsem bohužel schopnej to nějak odhadnout, protože aut na trhu, které jsou téměř bez výbavy a mají při tomto ročníku tak nízký nájezd je pramálo, popravdě jsem žádné nenašel.
 
Jinak věc se má tak, že to auto ani nepotřebuji (vlastně bych si ani nikdy auto bez výbavy nekupoval), ale jeden zákazník mi dluží nějaké peníze a uvažuji o tom autě jako o způsobu, jak tento dluh umořit. Bude to asi jediná možnost jak ty peníze dostat. Každopádně bych potřeboval znát nějakou reálnou hodnotu tohoto auta.
 
Díky moc.
Editováno: , autor: mytrix
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já byCh 140 000 za auto bez výbavy a s 1.2 htp nedal. Dnes se už snad ani nedá prodat auto bez klimatizace. Určíte hodně těžko.

Rekl bych ze do 100 000.. je to 7 let stare.

ale těžko si ten člověk co to auto da jak umoreni dluhu necha radit od ldi z ffóra a bude to chtít minimálne ocenit autobazarem. .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Pokud jsou všechny bazary jako AAA kde kámoš nechal golfa tak to s těmi 50 000 mysleli ze srandy .. Až by jsi chtěl odjet domů dostal by ses hravě přes 100 000 ... Kámoš dostal za toho golfa 4 r.v. 2002-3 , přes 190 000km najetých (nelze určit poctivost) přelakované vše kromě střechy a kapoty, 63000 .. ale první mu řekli 30 a že to je max co můžou dat :) obratem ho prodávali za 95 000.. a ještě museli opravit stahování okna..

Editováno: , autor: Petrkiller
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Mě překvapili v CB Auto. Dával jsem to na protiúčet a za mojí FII combi TSI 63kW ve výbavě ambiente, sport paket a ambiente plus rok 2010 najeto necelých 42 tis. mi dali 151 tis. No neberte to :) Je ale pravda že byla netknutá a čisťoučká jak dětská prdýlka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Ahoj.Nadešel čas a budu prodávat moje auto Fábie II combi s motorem 1.4 16v mpi.Je to jeden z posledních kousků s tímto motorem.Vůz je nebouraný,aktuálně najeto poctivých 88 tis km,výbava klima,centrál,alu kola,sun set, el okna atd.Jsem prvním majitelem a je to rok výroby 2013.V srpnu to bude 5 let,co jsem jí koupil.Jsou na něm nějaké ty škrábance ale nic hrozného.Otázka zní za kolik jí mám zkusit nabídnout?Nechci zkoušet nějakou přemrštěnou cenu,ale zas neprodat auto pod cenou? Jakou by jste navrhli cenu na prodej?

IMG_0623.JPG

Editováno: , autor: dusan.k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

F2C, Ambition Plus (manual klima, vzadu svihadielka, dorobenych par veci, vid tema v sekcii Vase F2) , 47 000km, 12.2013 som predal kolegovi za 7 000€. Nenamietal voci cene nic. Navyse dostal zimne gumenne rohoze, zimne 14" plechy

 

Asi zavisi od toho, na akeho kupcu narazis

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

ten motor zvladne v klidu 500 000 pokud někdo neojebe udržbu.. ale bohužel, lidi chtějí auta do 100 000.. ja když prodával feldu s 257000km tak borec říkal.. no, má to dost najeto.. říkam, pane, poctivý servis, serviska vyplněna sice rukou, ale vyplněna,nic není ojebané.. říkam, jestli chcete, můžu vám tam natočit třeba 150000, mně je to fuk.. tak pokyval hlavou a auto si vzal, dodnes ho vidam jezdit..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...