dudanek78 Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 (edited) Ahoj, mám Fabia r. v. 2001,1.4 16 V 55kw,kód AUA a rozsypala se mi převodovka. Převodovku s kódem AUA se mi nedaří nikde sehnat, tak se chci zeptat jestli náhodou převodovka k tomuto motoru nemá jiné označení popř. jestli se dá použít nějaká jiná.Díky moc za radu, vím že se tady mají řešit jen motory, ale myslel jsem že motoráři mi poradí nejlépe. Edited March 7, 2016 by Pawouk Upraven název tématu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wittmann Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 AUA je kod motoru, nikoliv převodovky. Konstrukčně potřebuješ převodovku 02T, kod pro tvůj motor je například FCU ... dělalo se jich ale mnohem víc (pět? šest? sedm?), tuším, že jsou vzájemně záměnné. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudanek78 Posted March 7, 2016 Author Share Posted March 7, 2016 Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Kód převodovky najdeš na štítku s výbavou v servisní knížce, bývá také nalepený v kufru vedle rezervy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts