jjjlll Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Dá se nějak zjistit, kde byla moje Fabia smontovaná? Na jedenácté pozici VIN mám "Z". To by mělo být Solomonovo Ukrajina. Proč by ale montovali auto určené do Schengenu v Zakarpatí, to mi hlava nebere. Co máte na 11 místě VINU Vy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan R. Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Také Z Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LubošC Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Taky Z Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milanxx Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Taky Z. A určitě výroba MB. V pátek vyrobené a v pondělí u prodejce. Jen molitanové bločky, žádná exportní folie. A na různých štítcích v autě data den před výrobním. Zkoušel jsem různé dekodéry a jen jeden psal o ukrajině ostatní MB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
epo Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 (edited) Taky Z a rovněž vyrobené v MB. Nevím jak teď, ale před rokem se F3C ani jinde nevyráběly. Upravovali na to v MB linku... Edited March 13, 2016 by epo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabia10mpi Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Všetci máme Z. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
osobne Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 A vite, v kterem vyrobnim zavode vam ji vyrobi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondraa Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 před 5 hodinami, osobne napsal: A vite, v kterem vyrobnim zavode vam ji vyrobi? Fabie jsou myslím všechny v mladé Boleslavi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
osobne Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Nejenom v MB, ja odjednal Fabii a Yeti 9.9.2016, prevzal jsem Fabii 1.12.2016 a dle VIN byla vyrobena ve vyrobnim zavode Solomonovo Ukrajina, Yeti jsem prevzal 15.12.2016 a dle VIN byl vyroben ve vyrobnim zavode Kvasiny, to jsem mel docela stesti, protoze ted pry kompletne presunuli vyrobu Yeti do Ruska vyrobni zavod Niznyj Novgorod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čečulák Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Tak to si to pořádně prohlídnu, aby to nebyl jen zamaskovanej Žigulík . Doufám, že mě toto štěstí mine a bude z MB. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
osobne Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Dulezite je cislo nebo pismeno na 11 pozici VIN. http://www.octinfo.com/index.php?p=vin_en U Fabie tam mame Z (to je Solomonovo), u Yeti 6 (to jsou Kvasiny). 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heini Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Já snad ani nechci vědět, kde tu moji vyrobili, radši budu žít v sladké nevědomosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojta.MM Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Tak mě je v podstatě fuk odkud to bude. Jestli to auto sestaví na Uk, nebo v Čr je jedno. Obě budou stejná a ze stejných dílů. Jen aby dozazilo hned, jak sleze sníh. Už je to dodání dost napínavé. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milanxx Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 (edited) Taky mám Z ale auto je z MB. 6/2015 mr 2016 Edited February 1, 2017 by milanxx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brrrrm Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 (edited) osobne.. mám sto chutí ti znížiť popularitu, pretože som sa asi dozvedel krutú pravdu o svojom aute! Solomonovo! No mám to len 120km z domu.. tak by to aj bolo logické... už asi chápem, prečo som na výrobu čakal len 6 týždňov, ale potom mi nejde do hlavy prečo to tak dlho trvalo, kým sa auto dostalo z výroby na predajňu.. Je ešte iná možnosť ako overiť miesto výroby? Edited February 1, 2017 by brrrrm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojta.MM Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 (edited) Za tuhle diskusi nás Pawouk zachvíli uškrtí v síti. Edited February 1, 2017 by Vojta.MM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milanxx Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 No no. Už je to moc OT. Já tehdy čekal 3 měsíce. A podle nálepek v autě. Nexen CZ nemohl vyskladnit rezervu odpoledne v den výroby kdyby to byla Ukrajina. A tehdy to byl náběh výroby a jezdilo jen pár kusů a každý jsme je hledali na silnici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popu Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Co tady zase melete za bludy ze je Fabie z UKRAJINY twl A takhle vznikaji bachorky typu, jedna pani povidala FABII mas vyrobenou v MB, zadna ukrajina. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojta.MM Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Taky jsem se fakt divil, že by Fabia určená pro český trh byla vyráběná na Ukrajině. To by je při převozu do ČR všechny rozkradli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
corve Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Kdepak, rozkradli by tam již díly pro montáž. Takže by nebylo co do ČR dovážet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojta.MM Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Máš recht Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
osobne Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 (edited) No myslete si, co chcete, Solomonovo není daleko od Slovenska, kam myslíte, že tedy ta auta Škodovka ze Solomonova distribuje? Do Německa? A netvrdím, že Fabia ze Solomonova je špatná, také jsem pro příbuzné jednu přebíral a jsou s ní už dva měsíce spokojeni. Líbí se mi na ní, že má černý lem kolem masky a ne chromovaný jako Yeti. Edited February 2, 2017 by osobne 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deto Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 V 24. 12. 2016 at 9:03, deto napsal: Skoda Fabia Combi 1,2 TSI 66kW Style + nieco naviac objednana zaciatkom novembra v Brne. Slubene dodanie do konca januara. Posledna info o predbeznom zaplanovani vo vyrobe 6-8KT 2017. Auto som nakoniec preberal 3KT, takze trvalo to 10 tyzdnov vratane Vianoc. Podla VIN auto bolo vyrobene v zavode Solomonovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralff Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 Pánové, nevim co se to tady řeší??? V Mladé Boleslavi i v Kvasinách na linkách pracují poláci, ukrajinci a další agenturní pracovníci z jiný zemí. Doma si auto nesložíte a myslete si, že se na té Ukrajině alespoň ti lidé snaží. FORD u nás prodávaný taky není vyrobený v Detroitu v USA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vectrix Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 Ja se omlouvam, ze pokracuju v off-topicu, ale nedalo mi to a prohlidl jsem nekolik Fabii na Skoda Plus a vsechna mela Z na 11. pozici VINu, tedy nejspis vsechny fabie se dovazi z Ukrajiny. A nebo, a to je podle me pravdepodobnejsi, ten dekoder nefunguje spravne, nebot napr. CITIGO se k nam podle nej dovazi z Kazachstanu. Ale nevim, treba je to pravda. Ma nekdo nejake informace odkud bere ten VIN dekoder data? Ale to je uplne jina diskuze. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts