Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jen tak pro některé z nás pro zajímavost .... s jakými RZ na přání jste se v reálu setkali? Mohli bychom tu psát seznam ...

Já dnes viděl první:    1NN DOKSY

Posted

Nestačí téma vo SPZ-RZ co tady je? To musí bejt další spešl u rapida? Takže jen značky na přání pouze a jen na rapidech??

Myslím, že je to zbytečný téma.

• Pozitivní 1
Posted (edited)

na hotelovým autě máme VIP 00007, jinak PRINTER1, 1AM S00RY - velké SUV řízené blondýnou :)

RZ s dlouhým nápisem nechápu kvůli rozdělení slova červenou STK, napři PRI NTER1. To je RZ o ničem.

000 0000 , ale na kterým místě bylo Óčko nevím, nebyl čas.

Óčko není nikde, je jen nula, která se dá ve slově využít pro óčko

Edited by MBDusan
Posted

Vesměs ale jsou to neskutečně trapné SPZ. Samé sedmičky a bláboly. To neumí lidi vymyslet něco originál? Proboha, to si tam radši nechám normální spz než debilovinu.. Viděl jsem zatím jen slovenské a taky honimíři jak sviňa. Speciálně BMW X6 jsou dělány pro nejtupější lidi, polepí ho černou mat fólií a předhání se kdo bude mít stupidnější SPZ. To mně hlava nebere.

Posted

Yosef: RZ na přání nemůže bejt APB 1111. To máš 7 znaků. RZ na přání jich má 8!! To samo Effective. Špatně koukáte kluci a pak tu sou nesmysle.

• Pozitivní 2
  • 2 weeks later...
Posted

14 dní zpět na jiřní spojce v Praze (už nevím co to bylo za káru) ale" II1 11111"

jinak v našich končinách jdna firma na opravu šicíxh strojů ING Drak má firemní auta "INC DRAK1" ,".... 2" a "...3"