Přejít na obsah

Kompletní čištění interiéru Praha


-Janka-

Doporučené příspěvky

Zdravím,

konečně to vypadá, že by mohlo vyschnout venku bahno, takže nadchází čas na vyčištění interiéru po předchozím majiteli. Kdyby fábina neměla tak zapatlaný strop (co s tím ten člověk dělal... naše o 10 let straší oktávka ho má proti fábině úplně čistý), tak to vezmu vanishem, ale na světlý strop si netroufám a ani se mi do toho nechce. Radši tohle velké čištění nechám na odborníky. Máte někdo zkušenosti s nějakou firmou v Praze, kdy by vytepovali čalounění včetně stropu a pořádně umyli i zbytek interiéru včetně oken? Často parkuju v blátě, takže interiér podle toho vypadá ( plasty u pedálů, šmouha na dveřích a na zadní straně sedačky, nic hrozného, ale je to špinavé) a sama vím, že bláto se čistí dost špatně, tak aby to firma neodflákla a já pak nemusela lézt z hadrem po autě...Hledám kvalitu za rozumnou cenu,  na netu najdu spoustu firem, ale ráda bych si tu přečetla nějaké osobní zkušenosti a doporučení.

Kdyby náhodou existovala v Praze firma, která by mi fábinu za cenu asi tak do 3000 umyla kvalitně zevnitř i z venku včetně nějakého obyčejného voskování, tak to bude plus, ale hlavní je pro mě kvalitní vyčištění interiéru, především toho stropu, za který se skoro stydím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím si, že toto zvládne každá priemerne dobrá firma ktorá sa zaoberá čistením áut.
Ja som námatkovo zadal do Googla čistenie interiérov v Prahe, a vyhodilo mi to napr. toto: http://www.cisteniinterieruaut.cz/index.html

Podobných firiem nájdeš určite veľa. Prečítaj si nejaké referencie z Google Review, alebo na Facebook stránkach týchto firiem a podľa toho sa rozhodni. Ja osobne by som vyberal takú firmu (alebo kľudne aj súkromníka) ktorý sa zaoberá aj detailingom a nie len umývaním a áut.
Ono totiž ľudia okolo detialingu si väčšinou potrpia na dobrú robotu. Len ostáva otázkou, či sa ich práca zmestí do tvojho rozpočtu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...