Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

  • o 5 měsíců později...
  • o 3 týdny později...

Ahoj mám dotaz, jsou to 3 týdny co jsem koupil Superba ve výbavě L&K s infotainmentem Amundsen MR2018 a ve škodovce mi rovnou nastavili a propojili aplikaci Škoda Connect v mém telefonu, ale zhruba po dvou týdnech používání mi aplikace nekomunikuje s autem a nevidím jak jízdní data tak nemohu nastavovat nezávislé topení, zkusil jsem smazat aplikaci a znovu stáhnout, zadal jsem VIN, ale nemůžu nikde v infotainmentu objevit propojení s touto aplikací. Máte s tímto zkušenost? Pokud jsem zvolil špatné téma tak se předem omlouvám?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Môžem poprosiť  o radu.

Dávam aktualizovat mapy v navigácii AMUNDSEN. Mám ich nahraté na original karte skoda. Idem cez Setup .. Informácie o verzii a tam aktualizácia (SD/USB). Po čť minút to dam prerušiť lebo to ďalej nič nerobi. Je to možné aby to robilo tak dlho? ale niekde robim chybu?... prikladam foto 

IMG_0262.jpg

IMG_0263.jpg

IMG_0261.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno následující téma

Ano je tam, ale stara verze 2018/2019. Ty nove jsou 2019/2020.
Jestli chapu update spravne, tak vzdy premaze stare soubory na usb karte. Takze tu starou mapu s celou Evropou, premaze na danou cast, co sis vybral. Proto nez se pustim do aktualizace, bych rad vedel, co to presne udela, abych nemel nepouzitelnou mapu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
V 17. 3. 2019 na 9:26, ferda25 napsal:

Ano.

Dík, objednal jsem ho teda. 

 

Ještě technický dotaz, pro auto jdu až zítra, panel normálně vytáhnu klíčema nebo se musí ještě sundávat něco? Zkoušel jsem hledat na youtube, ale není tam žádné video (jen OIII a tam to vytahujou jen klíčem) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Ahoj mám dotaz, tato věc mě trápí od koupě Superba a zatím nemohu přijít na to jak to vyřešit a tak se obracím na zkušené kolegy - s autem mám propojený svůj mobilní telefon přez bluetooth, kvůli telefonování, ale nepoužívám mobil jako zdroj hudby a teď k problému - když mi někdo volá tak se mi to ukáže na infotainmentu + maxiDOT, ale žádné zvukové upozornění. Jasný mám oči a vidím to, vtom problém zas tak není, ale když mi přijde např. SMS tak ta se nikde neukáže a mobil nezazvoní a já tím pádem o ní nevím. Nevíte kde tuto maličkost nastavit? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajímavý, já na výběr žádné zvonění nemám a přišel jsem na následující - pokud u bluetooth nastavení vypnu audio tak hraje zvonění na mobilu a přes handsfree se dá volat, v momentě kdy pustím muziku přes bluetooth z telefonu tak rázem je zvonění z repráků auta a zprovozní se mi i funkce čtení sms což jinak nefunguje - velmi zvláštní. Takže resumé je pro mě takové, že jsem si vzal z auta domu sd kartu s hudbou a nahraju si to do mobilu a tím to bude asi vyřešené, ale je to velmi zvláštní to i ten Hyundai měl na výběr typy zvonění jak píše ČudlR

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...

Mám takový postřeh při používání navigace a vůbec se mi to nelíbí. Jednou za čas, když zadám cíl, tak mi to nabídne možné trasy, kde mám jako všichni tři možnosti rozlišené barevně. Když si tyto na mapě priblizim, at vidím kudy vedou, tak vidím pouze částečně vyznačenou možnou trasu červenou a oranžovou, ale jen částečně a zelenou vůbec a přitom nabídnuta je, toto bohužel nemám vyfoceno. 
Pak se mi stává, ze zvolím jednu z nabídnutých tras, treba zelenou navigace začne navigovat, kdy se trasa jízdy vybarvi zeleně a po nějaké době probarveni trasy zmizí a navigace se chová jako když ji mate bez zadaného cíle trasy pouze jako mapu na displeji a přitom v levém horním rohu je uváděna zbývající vzdálenost do cíle, místo názvu ulice či silnice. Dam zrušit navádění a opětovně zadám stejný cíl a opět se začne chovat normálně tzn. probarví se na mapě trasa atd. viz. Foto. 
Nemate postřehy čím to, případně nebojujete s něčím stejným. 

A660A306-90FF-4599-B10E-7F9882B7F169.jpeg

88036CAD-8A11-4DB8-AF26-723E1E8B384B.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...