AlsoCZ Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Jak je to s Isofixem v superbu? Mám polokůži ale nikde na zadních sedačkách není takový ten listeček s označením Isofix... Budu kupovat autosedačku (asi Cybex pallas m) ale nevím jestli koupit s nebo bez Isofixu. Dodám, že mám 2007 facelift. Strkal jsem prsty do mezery mezi sedadlem a opěrkou a nějaké železné oko ram je takže NEVÍM... Díky kdo poradí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarantulas Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Jo, to železné oko to je zmiňovaný isofix, taky jsem ho dříve hledal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlsoCZ Posted March 15, 2016 Author Share Posted March 15, 2016 I kdyz tam neni ten listek co je v modernich autech? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarantulas Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Ano i když tam není, je to isofix Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlsoCZ Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 Děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holi_20 Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Ahoj, nedaří se mi připnout sedačku (Römer King) do systému ISOFIX na zadních sedadlech. Vypadá to, jakoby se poutko opíralo těsně o sedák, tím pádem tam nejde ten zobáček dětské sedačky vůbec dostat, natož zacvaknout. Aut teď máme několik a u všech to bez problému jde. Nevíte někdo, jestli k tomu nemají být nějaké přechodové úchyty nebo adaptéry, které zabezpečí hladké vklouznutí sedačky do úchytů? Díky moc za rady . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoviXXX Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 Měl jsem taky sedačku Romer a vše šlo vždy hladce,nic k tomu být navíc nemusí,je to otázka cviku a za pár vteřin hotovo..Koukni jestli ti tam něco nepřekáží nebo tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokagero Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Je ten isofix v každém modelu? Já mám rok 2002. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts