branik5 Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 chcel by som sa opytat ci nevie niekto z vas co to je za divny zvuk ktory vychadza z motora a prejavuje sa iba pri studenom starte potom je to uz ticho jedna sa o motor 2,0 tdi cr rv. 2010 kod motora CFHC a je to automat 6 stupnovy ako dôkaz prikladam video nahravku MOV_1794_WMV V9.wmv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
branik5 Posted March 23, 2016 Author Share Posted March 23, 2016 Ako vidim tak sa tu nenajde nikto kto by mi s tym mohol pomoct Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarys Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 (edited) Jelikož nikdo neodpovídá, tak asi nezná odpověď. Já třeba na volnoběh slyšel takovej výraznej drnčivej zvuk a dělala to plastová část s označením motoru na plastovém krytu motoru (je to ze dvou částí), ale to byl můj případ (ještě PDčko), prostě taková blbost, to však nebude tvůj případ. Ale řeknu ti, že mi trvalo, než jsem na to přišel. Asi nejjednodušší bude zkusit někoho s diagnostikou a servis. Edited March 23, 2016 by Jarys Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Terenius Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 No mě osobně se nelíbí ani to jak se ten motor celý třepe. Tak se třepe i za tepla jak ten zvuk přestane? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
branik5 Posted March 23, 2016 Author Share Posted March 23, 2016 No mě osobně se nelíbí ani to jak se ten motor celý třepe. Tak se třepe i za tepla jak ten zvuk přestane? pravdu povedat tak som si to este nevsimol ci s nim tak trepe aj pri zohriatom budem musiet pozriet a kedze toto je teraz moj prvy diesel tak neviem aky to ma mat presne zvuk ale inak staci ak s nim prejdem napr. 100 m a ten zvuk uz prestane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
branik5 Posted March 23, 2016 Author Share Posted March 23, 2016 (edited) V 23. 3. 2016 na 18:21, Jarys napsal: Jelikož nikdo neodpovídá, tak asi nezná odpověď. Já třeba na volnoběh slyšel takovej výraznej drnčivej zvuk a dělala to plastová část s označením motoru na plastovém krytu motoru (je to ze dvou částí), ale to byl můj případ (ještě PDčko), prostě taková blbost, to však nebude tvůj případ. Ale řeknu ti, že mi trvalo, než jsem na to přišel. Asi nejjednodušší bude zkusit někoho s diagnostikou a servis. tak kryt motoru rezonoval aj mne ale po vymene gumiciek to uz stichlo a diagnostiku mam doma a ta mi nic zaujimave neukazala skor sa obavam toho ci to nebude nahodou zotrvačnik ktory este len zacina davat nieco najavo kedze auto ma nabehane nieco okolo 200 000 km a je to automat Edited February 20, 2017 by branik5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts