Mitry Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Čau kluci, budu vyměňovat žluté osvětlení interiéru na stropnici za LEDky a napadlo mě, že bych ty plastové kryty žárovek zatmavil.. Nejprve by mě zajímal Váš názor na tenhle čin a poté čím to zatmavit.. Slyšel jsem že lihovkou, ale to bych Carcoolce nikdy neudělal.. Mám to spíše zatmavit nějakou fólií či sprejem..?? Díky chlapi. Mějte se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LucasCZE Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Na zatmavovani svetel jsou specialni spreje. Ale urcite to potom bude svitit podstatne mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Nemyslíš, že ten název tématu je nesmyslný a matoucí? LED osvětlení ve skutečnosti vůbec neřeší. Takže jsem to přejmenoval. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitry Posted March 19, 2016 Author Share Posted March 19, 2016 LucasCZE - díky.. Toho jsem se bál, ale zároveň utěsoval tím, že to jsou LEDky a svojí svítivostí zatmavením projdou. Ale určitě to ještě promyslím, díky Pawouk - V pohodě, díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_k Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 (edited) A k cemu ma byt neco takoveho dobre? Jaky je ucel tohoto snazeni? Edited March 19, 2016 by mike_k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ka_r_los Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Napada me to jedine u rs stropu, abys to sjednotil, ale jinak dobra blbost:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanesek Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 No já mám to plexi v předu kouřové , tak musí jít i koupit. Mám tam led a díky tomu svítí do fialova a intenzita je menší . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts