Přejít na obsah

Čím Vás nová Fabia potěšila


Reesha

Doporučené příspěvky

Uděláme i veselejší téma o FIII :-)

Včera jsem vykládal věci z kufru a tak nějak mám ve zvyku zamknou auto s otevřeným kufrem pobrat tašky, praštit s kufrem a odejít. Vše jsem udělal jak píšu, s tim rozdílem, že klíč od auta zůstal v kufru. Zaboouchl jsem kufr, směrovky zablikaly a kufr odskočil. Zkoumal jsem co se stalo a na maxidotu to píše i hezkou hláško. Podotýkám, že nemám kessy jen easystart.

post-19561-0-29406100-1458584298_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Teprve nedávno jsem zjistil že fabia sice nemá vzadu výdechy klimatizace na zadní sedačky  jako dražší auta ale má to ty výdechy pod předníma sedačkama, což mi přijde taky fajn :) nevím jestli to teda je nebo není normální u dnešních aut protože jsem měl dřív levnější starší auta který to neměli určitě ... 

Editováno: , autor: kkaktus_Baxton
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jaké výdechy pod sedačkama? Nemyslíte výdechy na nohy, č.5? To snad má každé auto. Mimochodem, výdechy pro nohy pasažérú na zadních sedadlech měla už Škoda 100. To ta naše F3 nemá, nicméně mi to nechybí.

nevim teda co mas za vybavu ale je je tam u style mam vydechy pro nohy pasazeru na zadnich sedadlech
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...

Čím, mě nová Fabia naštvala píšu tam, kam to patří. Čím mě potěšila? Tím, že motor 1,2 TSI 81 kW je velmi svižný a má příjemný průběh točivého momentu. Táhne už od 1600-1800 ot/min. a hlavně táhne bez negativních zvukových projevu, jako je dunění a hučení, které jsem znal u mého 5 let starého osobního VW Caddy (diesel 1,6TDI). Dále je to velmi příznivá spotřeba kolem 6,0 litrů a to převážně po městě, kde jsme rok objížděli zbouraný most několik kilometrů (mám najeto zatím cca jen 1200 km z toho asi 250 po dálnici). Asi bych jezdil i za míň, ale pravda, že spotřebu neřeším, přestože jsem důchodce, rád se pěkně "svezu" a na dálnici to nedusím na stodvaceti, ale mezi tacho 140-150. Zde na fóru jsem "junior", což mně lichotí, takže se mnou mějte moderátoři trpělivost. Občas se ozvu, protože mezitím řeším odhučnění a hlavně mě čeká vyřešit druhé (spodní těsnění dveří).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 17 hodinami, MilanHos napsal:

Na to spodní těsnění se těším jak vyřešíš a určitě nebudu sám ;)

No, abych pravdu řek, tak sám z toho mám bobky, jestli se mně to podaří udělat tak, aby to sloužilo a taky vypadalo, ale hlavně, aby to drželo. Proto čekám na teplo, jako na smilování, protože všechny ty samolepky i ty nejkvalitnější potřebují min. 20 Celsiů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za mňa taktiež spokojnosť, komfort ujde, vzhľad super, motor som spokojný, na tak malé auto ideál, lepšie som nemohol vybrať 81 Kw :t 6 kvalt, spotreba OK. Vedel by som si predstaviť dvojité tesnenie dverí, škoda že sa nedá dorobiť aj za príplatok, bolo by to fajn.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...