heidenreich Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Mám dotaz jestli nemá někdo zkušenosti se ztrácející se kapaliny do ostřikovačů, mám OCT1 r.v. 2003 s xenonama, takže je i větší nádržka myslím že na 7,5l. Děkuji za Vaše podněty.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Terenius Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Buď to teče přímo z motorku ostřikovače (na spodní části nádobky) nebo se Ti někde netěsní hadice nejčastěji pod plastem u čelního skla. Záleží taky na tom jestli se Ti to ztrácí pořád (netěsnost u motorku) nebo jen když spustíš ostřikovač, v tom případě je to netěsnost někde na těch hadicích a není uplně problém najít kde to teče. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heidenreich Posted March 29, 2016 Author Share Posted March 29, 2016 Tak nejspíš to bude u toho motorku, neb se mi to ztrací i když nejezdím :-). Ten motorek se musí nejak přetěsnit dělal to už někdo? moc místa tam není jaký je postup? Díky za Vaše reakce .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arlo Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 mel jsem na Golfu 4 taky problem s ostrikama a kdyz se mi ztracela kapalina bylo to tim, ze ten motorek byl praskly a teklo to skrz nej. nejlepsi je nekoho posadit do auta a zacit ostrikovat a pozorovat jestli to nekde okolo motorku netece. Btw u dvojkove octavky se mi prodrela jedna hadicka na odstrik celniho skla a hned jsem vedel o co jde ostrik svetel i zadniho skla sel normalne a na predni to strikalo curkem pokud nemas tento problem bude to nekde v tesneni nadobky ostrikovace nebo v motorkach... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heidenreich Posted April 1, 2016 Author Share Posted April 1, 2016 OK asi to bude tím těsněním u čerpadla nebo čerpadlo samotné. O víkendu bude hezky tak na to mrknu .... Zatím díky za Vaše rady ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Terenius Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Pak dej vedet jak si dopadl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts