Přejít na obsah

Mezipodlaha do kufru (Combi)


epo

Doporučené příspěvky

No mam klec na psa, ale prave jak se tam da tak nejde otevrit diky schodu. Pokud nekdo mate tu mezipodlahu mohl by jste mi prosim zmerit vysku toho schodu? Zajima mne o kolik je mensi. Klec ma otevirani v nejake urovni tak jestli to ma cenu kupovat nebo nikoliv. Klec je take o bezpeci deti na zadnich sedackach a psa. Nenecham si od nej znicit kufr :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 18 hodinami, Martin Rušaj napsal:

Co mě štve, že Škodovka ve stropnici nedělá standartně nějaké úchyty na dělící síť. V i30 byly ve standartu ve stropnici 4 úchyty na tuto síť. A mohl jsi dát tu přepážku jak v poloze s oběradly nahoře nebo sklopené. Bylo to supr. Ještě, že mi pes nechce přeskočit ty opěradla a je vzorně vzadu v kufru :palec2::D.

Já mám do auta tuhle mříž a jsem s ní nadmíru spokojen. Měli jsme ji předtím ve Felicii, tak jsme vybírali takovou, která bude využitelná všude. Akorát s ní nejdou sklopit sedadla. V kufru máme gumový koberec, ten čas od času vyčistím, a máme tam čisto. Jediný problém jsou chlupy, který vytvářejí na zadních sedadlech novou izolační vrstvu :D Ale vysát jdou, tak to není takový problém. Zkoušel jsem dát do kufru deku, aby to měl pejsek pohodlnější a takovejch keců z Chorvatska až do půlky Slovinska jsem ještě od žádnýho psa neslyšel :D Pro dobrotu na žebrotu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Chtel bych se zeptat tech co uz mezipodlahu maji jestli se jim zvysil akusticky komfort pri jizde. Lidi si za tezky penize nechavaji dodatecne zadelat take zavazadlovy prostor a tohle by to mohlo vyresit mnohem elegantneji :)  Jaky je vas nazor chlapi? V kombicich se mi subjektivne zda, ze je vetsi ramus nez v HB. Neumim si ale vysvetlit proc to tak vnimam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 10 měsíců později...

Ahoj, nebyl by tady prosím někdo z Prahy a Prahy-východ ochoten zapůjčit na následující cca 3 týdny mezipodlahu do Fabie 3 - pakliže ji nevyužívá stále? Využil bych ji v případě, že budu muset před porodnicí spát v autě. :) Kupovat ji kvůli tomu samozřejmě nebudu, páč jinak ji nepotřebuji. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mna by zaujimala váha vyrobenej a kúpenej, ako 12mm DTD doska mi pride ako celkom pekne tazitko oproti originalu ktory je z nejakej lepenky ci coho. 

Píše sa v originále že zataženie je 75kg, tato DTD rozhodne vydrží vačšie zataženie, otázkou je využitie takého zataženia.

Hmm, som celkom nerozhodny, ci origo alebo vyrobiť, no aktuálna cena origo ma dosť odrádza :/  kks, naozaj chcu 90€ za taky kusok latkou potiahnuteho "papiera"? :-o 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

moc ne... ja tam vetsinou postrkam trekove hole, karimatky naplacato, deku nebo boty na behani. Pohory se tam nevejdou. Se podivej v jake vysce konci ten prolis za nakladaci hranou nebo ty drazky vzadu u sedacek. A mas hrubou predstavu, kolik mista tam bude, kdyz tam das rovnou desku... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...