KaRLiK99 Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 (edited) Ahoj chlapi. Hledám někoho v Praze kdo by mi připojil moji Octavii II 2004 na Vag za symbolickou cenu? Měl jsem problém se senzorem, tak jsem koupil a vyměnil. Teď si myslím, že odešel další, prohledal všechny a jedno čidlo bylo omotaný páskou ( nějaký umělec přede mnou), bylo úplně rozdrceny. Tak jsem konektor koupil nový ( piny, zátku) a vše jsem si dal zpět dohromady, ale stále to nefunguje. Tak už nevím a potřebují to napíchnout... To samý se zásuvkou, která mi nejde. Pojistku jsem měnil a nic, takže zase Vag. Bydlím na Praze 9 Vysočany...Díky chlapi! Edited March 31, 2016 by Pawouk Upraven název tématu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luďa Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Pokud ti nejde v autě 24V tak si pořiď novej měnič bo OII je jen na 12V ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaRLiK99 Posted March 31, 2016 Author Share Posted March 31, 2016 Sorry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luďa Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Někdo má v osobním autě i 24V. Pokud ti nejde 12V u ručky tak hledej pojistku s cigaret okraj to zapalovač. http://forum.skodahome.cz/topic/135340-12v-z%C3%A1suvka-nefunk%C4%8Dn%C3%AD/ Vag Rolbař, Zabiják možná Ferda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaRLiK99 Posted April 1, 2016 Author Share Posted April 1, 2016 Díky. Konečně člověk na správným místě! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts