Radovan Hrabě Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 Poradí někdo prosím? mám dvojkovou octu po faceliftu a z ničeho nic mi začalo svítit pravé denní světlo v mlhovce (originál né nějakej doděl)... může být problém v kabeláži či řídící jednotce a nebo někde jinde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 Co ten název tématu? Jak souvisí "octa II" s meritem věci??? Dodržuj pravidla fora. Název upravím. Nerozumím dotazu - kdy ti to svítí? Když vypneš zapalování? Nebo současně s jiným osvětlením? Nebo jak to myslíš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radovan Hrabě Posted April 5, 2016 Author Share Posted April 5, 2016 Omlouvám se, moc se v tom tady nevyznám. Když zamknu a odejdu od auta tak svítí (pořád svítí, neustále tam jde proud) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 OK. Zkoušel jsi je vypnout? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radovan Hrabě Posted April 6, 2016 Author Share Posted April 6, 2016 ano zkoušel jsem co koliv a ted musím jezdit na normalní světla... taky sem vyndal tu žárovku co svítila, diagnostika prasklé žárovky funguje po nastartování Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radovan Hrabě Posted April 11, 2016 Author Share Posted April 11, 2016 už jsem to zjistil, odešel nějaký článek v komfortní jednotce plnící podobnou funkci jako relé... prosím o radu co s tím opravit, či vyměnit za totožný kus a nebo z lepší výbavy? komfortní jednotka : 1K0 937 086 G Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts