Přejít na obsah

Zvláštní lakování


bojler

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

Delal jsem si trochu poradek ve fleetovych barvach. Pokud se dobre divam, tak barva nyni dodavana jako Zelena Water World by mela mit shodny kod jako nekdejsi Zelena Island z promo fotek Octavie II.

 

No a stejna situace je podle vseho s drive dodavanym zvlastnim lakovanim cervene Traffic, ktere ma udajne stejny kod s dnes plosne dodavanou cervenou Velvet. Tak nevim...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...

Tak v pátek jsem se dozvěděl, že v současné době má Superb se zvláštním lakováním kratší dodací lhůtu, než se standardním lakem. Běžný lak prý až 30 týdnů, zvlášní 15 - 20 týdnů. Sám jsem zvědav, kolik to nakonec bude.

Je pravda, že auta se zvlášním lakem jedou po jiné lince než běžně? Jak to vlastně je? Běžný Superb montují v Kvasinách, ale korporátní lakovna je Mladé Boleslavi, ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 26. 1. 2021 na 11:37, Delphin napsal:

Že je lakovna zvlášť, je mi jasné. Ale jak je to s montáží aut?

 

Není to tak, že by mělo auto se zvláštním lakováním samostatnou linku. Jde jen o jinak nalakovanou karoserii (a některé díly, jako kliky, nárazníky, zrcátka)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mezi Kvasinama a MB jezdí kamiony, které jsou vyšší než 4m (výjimka) a ještě za návěsem tahají přívěs - tady jsou dlouzí - také výjimka - a prý převážejí karoserie mezi závody. Tak že by kvůli lakování? Asi se to nabízí, ale schválně jestli to někdo znalý potvrdí, já jsem se jen s jedním řidičem bavil na parkovišti, ale neptal jsem se na důvod převážení kastlí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 27. 1. 2021 na 21:01, Delphin napsal:

Dobře. Ale Superby se normálně lakují v Kvasinách. To mají samostatnou lakovnu v každém závodě?

 

Fleetová lakovna je jedna. Je v Mladé Boleslavi. Karoserie se převáží. Stejně tak se převážely při různých výpomocech mezi závody (včetně německých závodů VW).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...