Jump to content

tažné zařízení superb II

hummer

Recommended Posts

zdravím,mam superb 2 combi z neoriginálnim tažným zařízením a někdý když zařadím zpatečku tak mě piskaji zadní čidla pač tu kulu od tažnýho vyhodnotí jako překažku,ty čidla jsou originál,nesetkal se z tím někdo?

Žádné elektropřipojka tažneho neneučí čidla rozeznat kouli od zdi,umí jenom odpojit čidla,když je připojený přívěs.

Nepravidelná reakce čidel je proto,že koule leží na hraně záběru čidel,je to ciltlivé a na natočení krytky koule,znečištěnÍ a pod.

Ani montáž origo přípojky nezabrání reakci čidel na samotnou kouli/po elektrickém připojení přívěsu odpojí čidla/

Já mám origo tažný a nic mi to nehlásí když mám připojenou kouli bez přívěsu, několikrát za den musím couvat bez vleku a nechce se mi tu kouli sundávat a chová se to jako bez ní.Teprve když připojím vlek tak se mi na columbu zobrazí vlek a čidla jsou odpojená.

zdravím,mam superb 2 combi z neoriginálnim tažným zařízením a někdý když zařadím zpatečku tak mě piskaji zadní čidla pač tu kulu od tažnýho vyhodnotí jako překažku,ty čidla jsou originál,nesetkal se z tím někdo?

chlape jak muzes resit pres wag neoriginalni senzory to fakt nechapu.. spis napis co je to za senzory..

Upřímně nevím, co se řeší - chápu, že je to nepříjemné, ale odnímatelné tažné zařízení má být sundané, pokud není zapojený vlek. Pokud sundat nejde a je to neoriginál, tak ho očividně výobce nepřizpůsobil autu.

Ale o tom, zda se dají nastavit diagnostikou senzory, resp. jejich citlivost, nevím (uhel snímání na 99 % ne). Třeba se najde někdo zkušenější.

• 1 month later...

Také jsem koupil ve škodovce náhradu tažného na pevno a to samé mi to děla pravé čidlo mě furt hlásí překážku...... tak jsem zkoušel přehazovat čidla atd nakonec elektrikářká páska a čidlo jsem musel trošku vytočit směrem ven

• 1 month later...