Martinus30 Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Zdravim chci si pořídit loketní operku do fabiia 3 (2015) ale nejsem si uplně jistly jestli je to dobrý nápat co jsme si vybral pišou snadná montáž ale nevím nechi dávat za ní pomalu 4tisíce nechce tak co na to řikate http://www.loketky.cz/skoda-fabia-3--sk260/loketni-operka-skoda-fabia-3--sk260/ Díky za radu za tu druhou je to dost penez http://www.obautodily.cz/skoda-fabia-iii-loketni-operka-original-6774cz328/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elkanera Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Já opěrku sice mám, ale dost často jezdím bez ní (mám ji nahoře). Když jedeme oba s manželkou, opěrka zabírá celkem dost místa v už tak celkem úzkém autě. Manželka pak nadává, že se roztahuju a šťoucháme do sebe loktama. Na tvém místě bych ji spíš oželel. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nseries100 Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Já mám na věc opačný názor. Opěrku mám již z výroby a nemůžu si ji vynachválit 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elkanera Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Jo, proč ne? To je subjektivní. Vám to nepřekáží, když jedete ve dvou? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinus30 Posted April 11, 2016 Author Share Posted April 11, 2016 já jsme taky pro ale nemám ji originálně namontovanu tak uvažu jaou si mám koupit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrozikCZ Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 (edited) Mam org z vyroby, nejsem zrovna tintitko a problem se spolujezdcem nemam. Spis jen, ze se mi o tu "moji" operku opira A neprijde mi, ze by mela zabirat misto, ktere je mezi vami. Edited April 11, 2016 by BrozikCZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Termiter Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Opěrka je fajn, ale museli jsme zavést pravidlo, že je toho, kdo řídí. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
epo Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Taky mi opěrka přijde jako užitečná věc. Vyhovuje mi třeba při řazení, ale někomu zas může vadit. Taky je to další úložný prostor. Sice malý, ale je. Mám originál přímo z výroby, takže neporadím, jestli ta druhá je nebo není lepší... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronall Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Za mě taky opěrka určitě dobrá, velmi rychle jsem si na ni zvykl a pokud jen nepopojíždím, tak je dole a ruka na ní. Jen je trochu škoda, že není polstrovaná a drobné předměty v ní trochu rachotí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cubais Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Za mě taky originál a spokojenost, jen občas musím spolujezdce umravnit, že se nemusí lepit tělem doprostřed auta, ale může se nalepit spíš na dveře, řadit si dokážu sám Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nuff Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Opěrka je fajn, ale museli jsme zavést pravidlo, že je toho, kdo řídí. Tohle pravidlo má asi kde kdo. Loketka je pro mne hodně užitečná, dá se do ni naházet spoustu harampádí, které potom nestraší nikde na očích. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
los pakos Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Loketní opěrka pro mě byla u auta podmínka při konfiguraci, znám taky lidi, kteří ji ale nesnesou a do auta by si ji nikdy nedali. Je to opravdu individuální. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blahyk Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Mám taky originál, celkem spokojenost (v rámci možností), jen mohla být o něco větší aby se mi tam vlezla peněženka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
16TDI81 Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Loketka je zde podařená věc... Doporučuji všem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nseries100 Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Mám taky originál, celkem spokojenost (v rámci možností), jen mohla být o něco větší aby se mi tam vlezla peněženka Nebo koupit menší peněženku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czab Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Mám origo a auto bez loketky bych nechtěl, měl jsem je ve všech vozech. Spolujezdec mi na ni nesmí, ať si dá ruku jinam, řídím já ;-) Odesláno z mého SM-G903F pomocí Tapatalk 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted April 30, 2016 Share Posted April 30, 2016 Loketka ano a pochopitelne pouze original. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ubtik Posted April 30, 2016 Share Posted April 30, 2016 Mam originalnu a neviem si us predstavit bes nej pre mna je to povinna vybava 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmic-Svk Posted April 30, 2016 Share Posted April 30, 2016 (edited) Taktiež mám opierku od výroby a bez nej by som auto nechcel. Rovnako ako spomínajú ostatní, neznesiem keď sa mi tam rozťahuje spolujazdec, vždy musím upozorňovať na to, že v prvom rade si opriem ruku ja a nemienim sa počas jazdy neustále pretláčať s lakťom Edited April 30, 2016 by Helmic-Svk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabia10mpi Posted April 30, 2016 Share Posted April 30, 2016 ..jako dá sa beztoho žiť , aj keď najlepšie sa ruka odkladá na peknú spolujazdkyňu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočkyn Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Žít se dá bez spousta věcí ale proč si je nedopřát, když to jde a pořádné se rozmazlovat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavel_cz Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Loketka je must have věc:a. pohodlí b. schránka v ní, byť malá c. vzhled, protože auta bez loketky mají mezi sedadly jen ošklivou prázdnou fuku 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
los pakos Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Souhlasím, loketka je hlavně příjemná na dlouhých trasách, kde se dá odložit ruka a nechat ji odpočinout. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
epo Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 Jj, ještě kdyby tak byla loketka i vlevo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitrsman Posted June 1, 2017 Share Posted June 1, 2017 Nemáte někdo tohle? Viděl jsem to včera v Rapidu a celkem se mě to líbí: http://www.obautodily.cz/skoda-fabia-iii-kozeny-potah-loketni-operky-jumbo-box-bile-prositi-9720cz2517/ Na té textilní už tam mám ošoupanej bílej flek jak tam opírám loket a tohle i dobře vypadá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts