Přejít na obsah

loketní opěrka


Martinus30

Doporučené příspěvky

před 7 hodinami, Pitrsman napsal:

Milan, na kolik tě to přišlo a to jsi tam musel zajet nebo jsi jen řekl že potřebuješ potah na loketku do Fábie 3?

Objednal jsem si potahy na přední sedadla. Za 3600. Potah na loketku patří so setu předních. Jak to vypada koukni se ke mně. Milanova candy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mrknul jsem na to a máš to pěkné. :) akorát já bych asi dal jen tu opěrku ale to je zase jen kůže, takže by to vypadalo jako pěst na oko. Ty potahy od výroby jsou vesměs nic moc, mě se třeba líbí co má ten 7 Golf, ty kostkovaný. Akorát by mě ještě zajímalo, co udělá airbag když na to hodím neorigoš a co vyhřívání sedadel, jestli bych to vyhřívání neměl třeba slabší tou větší vrstvou. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...

Borci, někteří tady řešíte potah na loketní opěrku..ten textilní opravdu není moc dobrý, hlavně na údržbu a loket tam má člověk položený skoro pořád..posílám pro inspiraci foto, jak jsem tuto věc vyřešil já..žádný potah, ale originál víko potažené kůží z Rapida, myslím, že v tom interiéru docela sedí, tedy aspoň podle mého :-)

P6280001.JPG

P6270005.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vypadá to hodně dobře :)  Já to viděl v autosalonu na tom Rapidu a uvažoval jsem jestli to bude pasovat, docela se mě to líbilo. Jinak proč řešit Rapida když je přímo na 3 Fábku:

https://www.sportovniautodoplnky.cz/skoda-fabia-iii-kozeny-potah-loketni-operky-jumbo-box-stribrne-prositi/

http://www.obautodily.cz/skoda-fabia-iii-kozeny-potah-loketni-operky-jumbo-box-cerne-prositi-9721cz2517/

Jsou tam k výběru i barvy prošití.

 

Editováno: , autor: Pitrsman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten poťah má otvor naspodku, čiže zacvaknúť určite pôjde. Ale ak si detailnejšie pozrieš fotky, na tom poťahu vidno, že je to len poťah, natiahnutý na opierke je voľnejší. Rapiďácka opierka je natiahnutá nafest. A verím, že bude aj kvalitnejšia, keďže sa jedná o originál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kluci, je to víko z Rapida, které krásně zaklapne, prostě se jen vymění celé víko, žádný potah..prostě orig opěrka..a pokud někdo máte zájem, tak se obraťte  s dotazem na uživatele @Lukason

uvažoval jsem že bych nechal potáhnout stejným materiálem i ty textilní kousky ve dveřích, ale bohužel ty zřejmě vyndat nejdou, je to zřejmě jeden celý díl té výplně dveří..

Editováno: , autor: ski1961
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

@Maverick aha, vidíš, asi máš pravdu..nějak mě ta jeho odpověd zmátla, když tam píše, že by se jí rád zbavil a přehodil ji..já myslel, že mu vadí ta taxtilie a že by ji chtěl přehodit za kůži :-)  jinak já osobně už bych tedy taky nechtěl auto bez loketky..už jsem si na ní zvykl, když si mohu na ní loket při delší jízdě odložit :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci ano chci ji pryc. Proste mam jiny uchop radici paky a pri sviznejsi jizde mi vadi. Nezvykl jsem si na ni nikdy v zadnrm aute (golf iv, passat 3c, roomster, octavia I a II. Berlingo. Proste bych ji rad prenechal nekomu kdo mi da tu zaslepku co se tam misto toho nacvakne. 

Editováno: , autor: lumpo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...