Joppien Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Zdravím všechny, mám prosbu, budu si kupovat Octavii I a chtěl bych se zeptat, jak moc je podezřelý, že airbag řidiče je evidentně nový než světlý ošoupaný volant? Viz foto. Stává se u O1, že se mění airbag z důvodů nějaké poruchy nebo kroužku na volantu? Neboť takových Oct jsem viděl mraky v bazarech. Ptz u téhle je Octa prý nebouraná. Jak spolehlivě zjistit, zda byly vystřeleny airbagy, tudíž známka, že to bylo bouráno? Dále mě zaráží, že 90% Oct, co jsou na netu k prodeji mají dvě krytky, v místě, kde je obvykle tlačítko ASR a vyhřívání sedaček tmavě černý nový krytky. Viz foto. Než ty ostatní krytky, který jsou světlejší. Ví někdo, proč je mají tak vyměněný a tak dost vysoký procento Oct? Či další podezřelý auto? Předem děkuji za odpověď a přeji krásný večer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolbař Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 vše je zcela normální, zmíněné dvě součástky jsou vyrobeny z jiného materiálu - jiný výrobce než bytek porovnávaných věcí... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts