jou222 Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Ahoj, hoši mám octavia 3 s climatronicem a strana řidiče funguje v pořádku, ale strana spolujezdce jede na plno a i když je nastaveno 19 či jiná hodnota. Setkali jeste s tím někdo a jak řešili. Díky Honza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aha Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 (edited) Zajeď s tím do servisu na diagnostiku. Mě se stalo něco podobného u OII, kdy mě na straně spolujezdce stále foukal příliš studený vzduch. Na diagnostice bylo zjištěno, že je vadné jedno čidlo. U tebe to bude nejspíš taky nějaké čidlo. Edited April 19, 2016 by aha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIAGNOSTIK Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 Nebo je poznatek, pokud bude uzavřen výdech po stranách z přístrojové desky, tak to rozhodí regulaci a bude se to tak přitrouble chovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts