MarlouDon Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 Zdravím lidičky, nedávno jsem si koupil autko škoda Fabia 2 combi 1.9TDI 77 kw rok 10/2009(před facelift), měl jsem v něm autoradio škoda Dance(pohodka), kvůli vzhledu atd jsem dokoupil radio škoda Swing verzi 5Jxxxx , která mi pasuje do přihrádky.. Problémy a dotazy: 1. radio mi nekomunikuje s Maxidotem /jak zjistím CAN 1.6-2.0 ? - dočetl jsem se k nějakýmu navolení přes diagnostiku a povolení radia ? 2. jak zadám pin autoradia swing verzi 5Jxxxxx 2. mám koupenou aparaturu (Zesilovač Magnat 300W rms, Subwoofer od JBL , Kapacitor a sadu kabelů k připojení) = jak nejlépe zapojit + HL převodník je třeba ? 3. Pokud koupím HL převodník tak co znamená - max. vstup na kanál 50 Watt u převodníku ? když mám zesilovač 300W? 4. byl by nějaký stručný návod na zapojení celkové hudební soustavy co mám ? děkuji všem za odpovědi a za informace :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wirer Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 Bod cislo 2 mas dvakrat. Tak k jeho prvej variante mozno pomoze toto: -- Z mobilu cez LG G3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts