Přejít na obsah

Zamykanie


Dajo17

Doporučené příspěvky

Ahojte chcem sa vás opýtať ako vam funguje zamykanie, zaujíma ma hlavne to ze ked sa zamknem počas jazdy s tým gombíkom co je na dverách tak ked otvorím dvere sa mi neotvoria automaticky ostatne, napríklad na fabii v základnej výbave bez centrálu to funguje takto: zatlačíme cuplík na jedných dverách a zamkne sa celé vozidlo, ak potiahnem kľučku na ktorých kolvek dverách tak sa auto celé odomkneme.

A mne na superbe 2005 to ide takto:zamknem celé auto len tým gombíkom na vodičovej strane, ked zatlačím ten cuplík tak zatvorim len jedny dvere ale nie celé auto ako na fabii, dúfam ze ste tomu pochopili, lebo naozaj neviem to inak vysvetlit. Ďakujem všetkým za odpovede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To co popisuje, tak nám to fungovalo na všech supech a oktávách v práci.

Kolíkem si zamkl jen ty konkrétní dveře a "vypínačem" celý auto a když si chtěl nějaký dveře otevřít musels 2x zatáhnout za kliku. Prvním tahem se odemkly-vyskočil čudl a druhým si pak otevřel dveře.

Měly origo dálkovej centrál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemám problém s tým ze sa to zamyká tlacitkom ale som si nebol istí ze či tam je nejaká chyba, ďakujem vam za odpovede.

A viete mi poradiť aky kábel potrebujem na nakodovane zamknutia dverí pri 15km/h lebo mam jeden taký lacný KKL a s tým mi to nešlo. Poprípade linky, budem vďačný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A nevieš kde by som zohnal free VAG ?? Lebo všetko ide cez ten kábel ale neviem uložiť nastavenú hodnotu, chce to nejaky aktivačný kľúč alebo niečo take. Uz som tam mal Česky jazyk sle dal som uložiť a neuloží to kôli tomu ze nieje tam licencia či co to je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...