tulla Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 Zdravím vás mám takový problém něco mi chrčí v autě asi nejspíš někde od motoru. Při jízdě nic neslyším ale, když zastavím a nechám auto nastartované začne to chrčet slyším to až v interieru z pravé strany. Jak mile se zase rozjedu nebo na místě přidám trochu plynu přestane to. díky za každou radu. Bohužel jsem velký lajk takže vůbec nevím díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 My tady ovšem nemáme křišťálovou kouli - napiš jaký motor máš. Neškodilo by ten zvuk nahrát. Když otevřeš kapotu, je to také slyšet nebo to slyšíš jen v interiéru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e1. Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 3 ku 1 že sa bude jednať o drnčiace palivové vedenie u 1.2 TSI. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts