ADLERos Posted April 30, 2016 Share Posted April 30, 2016 Zdar nevite nekdo jestli pasuje,nebo nemate nekdo namontovanou 6stupnovou manualni prevodoku v 1.6tdi CAYC? Protoze passaty B7 s motorem 1.6tdi CAYC maji standartne vsechny 6Q prevodovku.... Popřipadě nemate někdo kódové označení převodovek 5Q a 6Q? Diik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAJOPD Posted March 15, 2019 Share Posted March 15, 2019 6stupnova prevodovka Passat , kod MYP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubas Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 Co blázníš, proč tam chceš dávat 6Q? Vždyť ten 5Q má tak dlouhé převody, že to je skoro to samé jak 6Q. Já bych do toho nešel. Sám mám 1.6 tdi, převodovka LHW a vyhovuje mi. Jestli si chtěl závoďáka, tak jsi si neměl pořizovat "šestnáctku" v naftě. Co člověk, to názor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAJOPD Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 Len 5stupnova prevodovka je najvacsie minus motorizacie 1,6TDI, prave nevhodne prevodove pomery robia pocitovu lenivost tejto motorizacie. Parametre motora su cca rovnake ako stara "rotacka" 81kW, ktora prave zasluhou dobrej prevodovky jazdila velmi svizne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
15degren Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 (edited) Jak je to s kulisou ? Předpokládm že se změnou převodovky z 5 na 6 se musí měnit lanovody, řadící páka s kulisou, jakou tam dát, z 2.0 TDi se 6 kvaltem ? Exnula mi převodovka a cenově to vyjde na stejno, tak když už měnit tak za 6 kvalt bych mohl zkusit... Edited March 26, 2019 by 15degren Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts