HonzaNovis Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 Zdravim, nevite proc mi v octavii ambiente nefunguje usb vstup/vystup? Ani nenabiji ani se nehlasi v radiu. Pozn. Koupil jsem ted 2 roky starou a nevim jak to bylo pred tim. Je mozne ze je to nekde deaktivovane? Dekuji za rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirka pribyl Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 ja mam novyho leona a nefunguje mi to taky asi to nekdo zapomnel pri vyrobe zapojit nechci zatim nechat servis aby mi do toho vrtal a zasahoval aby tam nezacalo neco vrzat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerim1 Posted July 16, 2016 Share Posted July 16, 2016 Taky má problém s USB? Asi dvakrát mi to šlo v pohodě a teď delší dobu nic. Zkoušel jsem vyměnit i jinou flash a nic. Když přepnu na media mám aktivní CD a AUX. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fajla Posted September 5, 2016 Share Posted September 5, 2016 Ve služební octavii také nefuguje USB, vypadá to jako kdyby opravdu nebylo vůbec zapojený. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts