Lucky007 Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 Zdravím, chystám se na výměnu chladící kapaliny. Vzhledem k absenci vypouštěcího ventilu je nutno povolit spoj mezi hadicí a spodní části chladiče. Podle návodu je údajně potřeba povolit spoj viz šipka číslo 1. Na videích často povolují spoj označen šipkou číslo 2. Co je lepší varianta a proč? U spoje číslo 1 je těsnění, tak aby po výměně těsnilo. Díky za rady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LucasCZE Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 Mam pocit, ze mi ten spoj jedna nesel rozpojit. Takze jsem proste odpojil primo hadici, takze spoj 2. Je to asi jedno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky007 Posted May 2, 2016 Author Share Posted May 2, 2016 No je tam takový drátek, který se musí vysunout nahoru a potom by to mělo jít co jsem tak okoukal na youtube. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal2009 Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 spoj 1. Je tam opravdu drát, který se povysune šroubovákem shora (je tam na to výlisek) a celý se to rozpojí. Těsnění tam myslím žádný není. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LucasCZE Posted May 3, 2016 Share Posted May 3, 2016 Dratek jsem samozrejme povysunul. Ale proste mam ten spoj nejaky zatuhly a nechtel jsem nic zlomit... Ze by tam nebylo zadne tesneni se mi moc nezda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stukator Posted May 3, 2016 Share Posted May 3, 2016 Jasne ze je tam O kruzok ..byva to akokeby zlepene treba to rozkyvat a tahat von ak nejde tak sponu z hadice a hadica z toho ide lahsie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts