Přejít na obsah

Posed za volantem


Robert Fazekaš

Doporučené příspěvky

Ahoj spolumajitelé F3..

 

Uvažoval jsem jestli dát dotaz do vlákna "Sedačky Dynamic" a nebo založit vlákno nové .. tak snad nebude problém..

Novou F3C mám asi měsíc a půl, najeto cca 1300km ale stále si nejsem shopný najít nakou vhodnou polohu posedu za volantem.. sedačku mám co se týče výšky v nejnižší poloze, ale pozoruju u delší trasy že mě bolí ruce v oblasti kousek pod rameny .. zkoušel jsem si volant posunout blíže k sobě, napolohovat jej výškou níže, pořád o ničem ,, co se nohou týče, při vyšlápnutí spojky je noha téměř natažená .. Byl bych rád za jakýkoliv tip jak jste se Vy sžili s novým autem a nastavením pohodlného posedu . Díky !! : )

Editováno: , autor: Robert Fazekaš
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sedačky sami o sobě jsou i podle mě hodně pohodlné.. Sklon opěradla nemám úplně kolmo ale zase.. neležím v tom jak HipHop Gangster :D Když jsem si opěradlo dal "kolměji" zase jsem nevěděl jak ten volant chytit abych nepozoroval sám na sobě během jízdy, že furt s těmi rukama hledám nakou pohodovou pozici aby mě "neboleli" ruce v oblasti ramen . Momentálně jsem se ustálil tak, že při jízdě mám lokty opřené o loketní opěrku a výplň dveří (polstrovaná část) ale furt to není nak ono ..

Edit:necituj předchozí příspěvky!!!

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky!!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám taky dynamic a povazuji je za velmi pohodlné. Ideální pozici jsem našel téměř hned. Sedačku mám úplně dole, volant spíše níže. Jak máš nastavený sklon opěradla, zkus pozici kdy sedíš více kolmo.

Tak to máme rovnako, športový volant mám tiež pomerne nízko, nezakrýva výhľad na budíky, mám 180cm a takmer 100kg, sedadlo dynamic úplne dole, operadlo sklopené mierne šikmo, ale aj tak sa to občas stáva terčom poznámok spolucestujúcich a napodiv je môj posed ako v príspevku od BrozikCZ. Jeden lakeť na opierke a druhý na výplni dverí a cítim sa fakt pohodlne, nie som z toho sedenia unavený, potom nie je problém ani 1200km v kuse....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...