Přejít na obsah

Vybroušená drážka v úchytu pásu


LukášCBR

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

najeto 63tis a rýha je tam taky... na Fabii 2 tam logicky nic nebylo protože tam byla jiná konstrukce a třecí plocha z kovu... Všichni na Firmě (Fabie3, Rapidy, i Octávky ) mají stejně vybroušené drážky... Už při převzetí vozu jsem se smířil s tím že to tam vznikne... a myslím že na reklamaci to nevymění... :-/ 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmmm, pozrel som si to aj ja a ked sa nastavi spravna vyska, tak sa to vobec nesucha! Ja mam cca 63tis km a len malicky naznak poskodenia. Treba to vyskusat a kazdy sam zisti, kedy sa sucha a kedy nie. Pokial sa v aute striedaju soferi roznych rozmerov (nie len vysky, ale aj roznej hrude ci brucha...), tak nikdy a urcite nikdo si po sadnuti za volant nesnastavuje este aj vysku drziaka pasu na stlpiku, to som presvedceny na 100%. Ked je drziak nastaveny v spodnej casti, sucha sa to najviac, ked je uplne hore, nesucha sa vobec a nikdy. Takze asi treba nastavit spravnu vysku podla "velkosti" sofera  a je po probleme... ;-)  Takze ak to v servise uzatvoria konstatovanim "nespravny sposob pouzivania", tak asi budu mat bohuzial pravdu :-(

Jasne ze by to bolo absolutne bez problemov, keby ta drazka bola sirsia, mohlo by sa to konstrukcne vyriesit, aj ked je to malickost...

Editováno: , autor: tecki
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Tak mám vybroušeno taky, ale jen u spolujezdce. Reklamoval jsem to, ale řekli, že to nejde. Trval jsem na tom, tak to nafotili a poslali do MB. Po dvou týdnech se stále neozvali. Je mi úplně jedno, jak má kdo nastavenou výšku. Jasně to vzniklo vytahováním pásu a ten je k tomu určený. Nikde se v uživatelské příručce nepíše nic o tom, jak správně vytahovat pás. Z toho jasně vyplývá, že je to konstrukční chyba. Předtím jsem měl O II a za deset let se nic takového nestalo. Nechápu proč bych se v autě za 700k měl po 11000 km dívat na prodřený plast.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to jednoduché. Řekl jsem, že pás je jasně určený k vytahování a v uživatelské příručce se nikde nepíše, jak ho správně vytahovat. A to je pravda. Proto pás nemohu vytahovat "špatně". Z toho je jasné, že se jedná o konstrukční chybu a že trvám na reklamaci. Nelíbilo se jim to, ale souhlasili s nafocením a posláním dotazu do škodovky. Myslím ale, že je ve škodovce přesvědčilo hlavně najetých 11000 km. Nejsem si jistý, že by to šlo tak hladce, kdybych měl najeto 5x tolik.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám 65tis.km a vůbec mě to nezajímá. Jasná konstrukční chyba. Vybroušené to mám už od 20tis.km. Už jsem reklamoval a samozřejmě už teď vím, že se na mě vysrali. Prý mi zavolají...no nevím, od nahlášení uběhly 2měsíce a nic. Zřejmě se budu muset (opět) připomenout.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

Ano, vícemeně potvrzeno. Udělali z lidí akorát voly a zbavili se odpovědnosti za vadnou konstrukci. Nic víc, nic míň.
Díky těmto postupům přeji Škodě lehký pád na držku a přijímacím technikům v mnoha servisech ztrátu pracovního místa.
Akorát jsem se vytočil. Omlouvám se.


Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Pozitivní 1
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Špatné poutání je fraška. To na mě zkoušeli také. Sdělil jsem jim, ať mi v příručce k autu ukáží, kde je napsáno, jak se správně poutat a budu to akceptovat. Problém je, že to v příručce nikde není, takže to vyměnili v rámci záruky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...