Přejít na obsah

Vybroušená drážka v úchytu pásu


LukášCBR

Doporučené příspěvky

Chováš se jak ovčan :D Když si něco koupím u vietnamce za 2,50 tak je asi jasný že je to vo ničem ale když vypláznu za auto kolem půl miliónu tak je přeci jedno jestli trpí nějakou pikačovinou. Vždyť je to spotřebák, tak drž hubu a krok a za 100tkm to hoď do kopřiv a vyplázni další statisíce. Za soudruhů se držela huba a krok s režimem a teď si necháme srát na hlavu už úplně ve všem. Soudruzi byly zmrdi, ale zboží vyrobený u nás mělo svou kvalitu. Čemu se ale divit, vždyť si to vyrábíme sami, jen zřejmě pod něčí taktovkou :prc:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Aleš_BX napsal:

jen prostě pokud vezmu svůj čas tím strávený a ten efekt, který to přinese

Tak tohle je jasný ;)

Před hodinou, Aleš_BX napsal:

tedy snad jen pocit naplněnosti a jisté výhry nad molochem

Nemyslím si že je každej tak úchylnej aby to vnímal takhle.

Před hodinou, Aleš_BX napsal:

na rozdíl od soudružské doby máte dnes volbu a nemusíte brát co je... tak to myslím nějak chtěl napsat Clint a není třeba se tím tady pořád zaobírat...

Auta za půl mega nejsou o tom že nemusíš brát co je.

Před hodinou, Aleš_BX napsal:

kdybych to měl reklamovat, asi by mě hanba fackovala...

Je to pikačovina a jen kvůli tomu bych do servisu taky nejel, ale nevím proč by mě měla fackovat hanba, že to po nich budu chtít dát do pořádku při návštěvě v servisu?

Kvalita šla všeobecně do řiti, vidím to každej den v práci, jak, na čem a kdo vyrábí díly na auta, ale prachy se za to chtějí čím dál větší :)

před 33 minutami, McMatej napsal:

A další věc je, že když otravujeme v servisu s kdejakou 3,14covinou, tak se nedivte, když přijdete do servisu s opravdovým problémem a budou na vás nebudou usmívat.

V servisu se k tobě mají chovat pořád stejně mile, ať přijdeš s takovou pikačovinou nebo vylítlou ojnicí. Zaplatil sis slušnou částku, a za ní chceš kvalitu.

před 37 minutami, McMatej napsal:

Taky by mně zajímalo, jestli jste sami k sobě takto kritičtí. :-p

To máš pravdu, to dost často chybí.

btw píšu tu jen svůj názor a i vtom u některých lidí chybí porozumění a za jiný než svůj názor udělují uboze negativní reputaci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo je to opravdu drobnost, kterou bych fakt neřešil a jak píše kolega, ani bych o tom nevěděl, nečíst to tady. Vlastně jsem se na to ani do teď nepodíval. Mně třeba blbne stahování předních oken a dělá si to co chce, už to pětkrát kódovali a je to k hovnu. Tak už mi řekli, že vymění řídící jednotku. Tomu říkám záruční oprava a věc, které bych třeba přikládal důležitost. Ale sorry. Nějaký ošoupaný kousek plastu či co? [emoji3]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 18 hodinami, Aleš_BX napsal:

píšeš "Kvalita šla všeobecně do řiti, vidím to každej den v práci, jak, na čem a kdo vyrábí díly na auta, ale prachy se za to chtějí čím dál větší :)" to zní jako bys to cítil sám na sobě, tak trochu sebekritika?

To záleží na každým, jak si to nechá vyznít. Kritika byla míněna na to jak se vyrábí díly, materiál lacinej šmejd, na čem, hřbitovní stroje, a kdo to vyrábí, není míněno že jsou lidi dobytek, i když se i tací najdou, ale absolutně neznalí obrábění kovů. Kvalita mnohdy trpí kvantitou. Že za to chtějí čím dál víc, bylo myšleno - kvalita vs cena a ne výbavové stupně. V ŠA možná panuje jiná, tohle je realita z automotive, kde se vyrábí klouby k řízení, ramena, stabilizátory atd. pro všechny možný značky, dokonce i pár kusů ročně pro Ferrari :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...