Falewick Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 (edited) Ahoj, kolik je rezerva v nádrži potom, co dojezd ukazuje 0 km? Včera jsem měl kvůli nehodě za Mělníkem a stavebním uzavírkám asi 50km půlnoční objížďku a k pumpě přijel s nulou - a hodně nervózní posádkou. Jednou jsem po dálnici jel ještě asi 20 nebo 25km s nulou a pak dostal do nádrže asi 53L. 1,2 TSI 77kW. Edited May 7, 2016 by Falewick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ČudlR Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 Neni náhodou nádrž 55L ? To bys měl eště 2L fóra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miklisek Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 (edited) Dojezd se počítá z posledních 50 km jízdy, takže pokud jsi stál a nechal běžet motor, pak se to mohlo hodně zkreslit. Těch 50 km bylo celých na dojezd 0km? A co si budeme říkat, jak svítí na dojezdu 0km, člověk jede ekojízdu, což má na reálný dojezd na zbytky paliva v nádrži velký vliv. Nádrž je na 55 litrů. Já jel s odjezdem 0km v Chorvatsku 30km po dálnici, ve vedru, naložený, do kopce a proti větru. Ale snížil jsem rychlost na 110kmh, vypnul světla, klimu a rádio. Natankoval jsem potom rovných 54,5 litrů. Edited May 7, 2016 by miklisek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEdit Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 79km za 3 dny popojizdenim po Praze. Nejak nebyl cas natankovat. A vubec jsem to neresil. Pak se vlezlo 52,8L. Podle me v poho od nuly 100km. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pobr74 Posted May 8, 2016 Share Posted May 8, 2016 Tak na to by som ja osobne asi nervy nemal Inak čo by hrozilo po "vyjazdení" komplet nádrže ? Bol by s tým nejaký problém, alebo by stačilo naliať z kanistru pár litrov benzínu a potom na pumpe dotankovať ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEdit Posted May 8, 2016 Share Posted May 8, 2016 U benzinu nic u nafty zavzdusneni. Ale tam pak staci dat plnej plyn a startovat a chytne to taky. Lidi to jen nevi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBDusan Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 Tak na to by som ja osobne asi nervy nemal Inak čo by hrozilo po "vyjazdení" komplet nádrže ? Bol by s tým nejaký problém, alebo by stačilo naliať z kanistru pár litrov benzínu a potom na pumpe dotankovať ? Můžeš zničit katalyzátor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sytic Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 Na plně vyjetou nádrž je náchylna nádobka s aktivním uhlím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts