Akrub Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 Jak řešíte mytí "B" sloupku,který je z černého plastu či černé folie? Já ho umyl vodou, vysušil utěrkou z mikrovlákna a sloupek zůstal samé mikro škrábance. Jde to něčím přeleštit ? Díky za nějaký nápad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mp390 Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 Prostě ho umeju. Mikroškrábance neřeším, stejně to není vidět (jen opravdu z blízka). To samé rámečky zadních světel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Librus Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=_u-QTCbOUW4#t=86 lepších výsledků rozhodně dosáhneš leštičkou, vhodným finišovacím kotoučem a pastou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattik Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 Ahojte kolegovia. Dnes som si všimol veľmi nemilú vec na svojej Fabii. Na čiernej lište medzi dverami sa mi objavili veľmi škaredé vodorovné škrabance. Neviem síce ako sa to stalo ale to asi nie je momentálne podstatné. Prikladám aj fotku kde to nie je vidno úplne ideálne ale určite si viete predstaviť ako to na tom lesklom povrchu vyzerá. Chcel by som sa opýtať myslíte že by sa to dalo aspoň čiastočne "zachrániť" ešte som s tým nerobil nič ale napadlo mi či by sa to nedalo nejako jemne rozleštiť prípadne prelakovať. Vopred ďakujem za akékoľvek rady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan R. Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 Koupit nové a hned je poleit průhlednou folií nebo teď tak nalepit černou lesklou. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabia10mpi Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 No niektoré veci sú pekné ale nepraktické .Skúsil by som to po umytí vyleštiť či to trochu nepomôže. Ja som si na tomto konkrétnom dielci(na mojom aute) všimol iné , a to že je(podľa mňa) slabo pripevnený. Má istú vôľu , ako keby pružil . To bude asi tým že je tam od výroby pravdepodobne(na99%) len nalepený obojstrannou lepiacou páskou(obdobné dielce sa tak "montujú", napríklad citigo/up!/mii). Otázne je koľko to vydrží... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik1971 Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 Vsetky tieto cierne veci v klavirnom laku su extra nachylne na skrabance.Skusit to prelestit excentrickou lestickou a pastou,ak to nieje hlboke,da sa to odstranit uplne.Na udrzbu a susenie pouzivat kvalitne mikrovlakno.Ak sa ale auto umyva v umyvarke,casom budu uplne doskriabane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k0j0t Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 Zjišťoval někdo, kolik vyjdou nové? Není to náhodou podobný materiál jako na FII na A sloupcích? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wirer Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 F2 A-stlpik je plast, B-stlpik je folia (leskla alebo matna, podla roku a vybavy) -- Z mobilu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RDMBR Posted September 10, 2016 Share Posted September 10, 2016 myslel sem si že jsem zbehly v hledani na internetu, ale bohuzel se mi nepovedlo zjistit kolik stoji ta cerna lista...dnes se mi ji podarilo cistit prostredkem a uplne se to tam zazralo a vypada to desne, tak kde bych to mohl prosim najit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyroSVK Posted September 10, 2016 Share Posted September 10, 2016 http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6v0853289e041-zakryt-b-sloupku-levy-oe-25194.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laddis Posted September 10, 2016 Share Posted September 10, 2016 Před hodinou, RDMBR napsal: myslel sem si že jsem zbehly v hledani na internetu, ale bohuzel se mi nepovedlo zjistit kolik stoji ta cerna lista...dnes se mi ji podarilo cistit prostredkem a uplne se to tam zazralo a vypada to desne, tak kde bych to mohl prosim najit? Můžu se zeptat, čím jsi to čistil, že se ti povedlo tohle? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RDMBR Posted September 10, 2016 Share Posted September 10, 2016 (edited) Dik moc, na skoda dily sem se dival ale asi spatne Asi tím ze to maji pod interierem Edited September 10, 2016 by RDMBR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RDMBR Posted September 10, 2016 Share Posted September 10, 2016 v praci mame takovou desinfekci ale potravinarskou, zadne savo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanHos Posted September 10, 2016 Share Posted September 10, 2016 Na co desinfekci, brojíš proti žloutence? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočkyn Posted September 11, 2016 Share Posted September 11, 2016 No tak hlavně s tím neutirej třeba palubku tam by to pěti kilo nespravilo pokud chceš něco o mytí tak je tady téma, kde se vše dozvíš. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RDMBR Posted September 11, 2016 Share Posted September 11, 2016 Nee proti zloutence, ale proti lepkave lipe Skla to myje perfektne, holt cernou listu to vyzira Bude to tam jenom asi zrejme na zacvaknuti ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RDMBR Posted September 11, 2016 Share Posted September 11, 2016 Ahojte, je tu nekde navod prosim jak demontovat cernou listu mezi dvermi, B sloupek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popu Posted September 11, 2016 Share Posted September 11, 2016 RDMBR: ............. Nedoporucuji, je na jedno pouziti pri opetovne montazi musis pouzit novou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eric_ Posted September 11, 2016 Share Posted September 11, 2016 O to mu ide zničil ju pri neodbornom umývaní Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted September 11, 2016 Share Posted September 11, 2016 Před hodinou, RDMBR napsal: Ahojte, je tu nekde navod prosim jak demontovat cernou listu mezi dvermi, B sloupek? Stáhni si dílenskou příručku, je na první straně tohoto tématu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popu Posted September 11, 2016 Share Posted September 11, 2016 Jednoduchy,... dole jsou dve spunty, ty zamacknes a pak ji normalne vypacis,... ona ti praskne nahore v drzaku a hotovo, pak jen vyndas a vyndas ze zhora zbytek a jeden cvok pak namontujes novou, je to intuitivni,... VW Polo to ma stejne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miklisek Posted September 11, 2016 Share Posted September 11, 2016 Zapomněl jsi dodat, že je přelepená oboustrannkou.... Předpokládám, že to bude nejspíš stejný, jako u Rapida. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popu Posted September 11, 2016 Share Posted September 11, 2016 delal jsem to u pola a tam zadna oboustranka nebyla,... takze nevim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RDMBR Posted September 11, 2016 Share Posted September 11, 2016 před 11 minutami, Pawouk napsal: Stáhni si dílenskou příručku, je na první straně tohoto tématu. Zrovns v te dilenske prirucce je ten obrazek nejaky rozrastrovany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts