OndraJePan Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 Ahoj mám Fabii 2 rs 1.4 tsi. Jsem druhý majitel a auto má cca 150 tisíc km. Dnes se mi stalo že při akceleraci, otáčky motoru začaly mírně kolísat (kolem 3200 otáček) ale na výkonu to nebylo znát. Stále zrychloval. Olej byl zahřátý na 98 stupňů. Toto se stalo jen při automatickém režimu převodovky. Při manuálním řazení jdou otáčky plynule. Je možnost že by odešla spojka? Nemůžu to nikde najít tak se omlouvám jestli to už nejde je:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelen33 Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 jakoby rafička otačkoměru poskakovala v rozmezi 50 otáček ? cítíš cukání, mírné ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OndraJePan Posted June 19, 2016 Author Share Posted June 19, 2016 Problem vyřešen. Spojka 1 potřebovala vyměnit .. prý následek chipnutí auta a nasledné vrácení do normálu před prodejem .. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts