Přejít na obsah

Plastový kryt budíků - mikro-škrábance


Milos

Doporučené příspěvky

V 5/4/2018 na 13:33, petr.podzimek napsal:

Já se trochu bojím na to sáhnout něčím zvlhčeným. Abych to potom ještě nemusel čístit od případných šmouh.

 

kdyz budes mit cistou uterku, tak ti to smouhy neudela. Ja na tyhle veci, displeje a okna pouzivam slabej roztok isopropylakholu a destilky a nikdy na nicem nezustala jedina smouha.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Já jsem si to totálně blbec dojebal, pač jsem zapomněl jakým hadrem jsem to čistil a vzal sem to něčím hrubším. Takže jsem to pěkně poškrábal a myslel jsem, že mi jebne. Musel jsem použít od 3M scratch remover a kompletně to přeleštit a je to jak nové. Čistím to od HD takovou bílou pěnou, která se pak rozleští chlupaticí z mikrovlákna do lesku. A nemůžu si stěžovat. Pravda je, že se to poškrábe velice snadno.

 

Ten scratch remover od 3M je vůbec zázračná pasta. Beru s tim lehké škrábnutí na laku a dokáže to i plexisklo. Manželka poškrábala plégo doma na mikrovlnce tou hrubou stranou houbičky. Doslova to zničila. Tak jsem vzal pastu na zuby, jak se často říká a dojebal jsem to uplně :D  Pomohl až ten scratch remover, je to jak nové. Fakt super.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 2 měsíce později...

Jen tady zkopíruju příspěvek z mého profilu.. :)

"
Poslední dny jsem věnoval "obnově" RSa do stavu nového auta. Začátek byl u budíků, které bohužel  celý koncern dělá neskutečně "měkké" a tedy většina novějších koncernových aut má ten problém, že jsou takto poškrábané. Stačí na sucho utírat, prach udělá své.

Naštěstí nic co by nebylo řešitelné, v mém případě jsem sáhl po přípravku od firmy Quixx, není třeba strojní leštění, stačí ruční. Rychlo návod.. Stačí budíky pořádně vyčistit (při leštění byste si udělali škrábance nové..), poté nanést přípravek na budíky, na čisté mikrovlákno a krouživými pohyby budíky vyleštit. Pro kontrolu si můžete zapnout světlo na telefonu a po utření pasty projet pod různými úhly budíky a najít tak zbylé škrábance a pokusit se i ty lokálně odstranit.

Výsledek? Nevíte, že nějaké plexi před budíky máte.. :)"

118214885_3227804277286850_3225006051461281336_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_sid=b96e70&_nc_ohc=sH9GiNwLMrAAX-KP4ty&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=5ff994795f6bdf6abf404631d17e6aae&oe=5F6483A6

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...