Jump to content

Osvětlení kufru

Hormi

Recommended Posts

Zdravím,

Řešil už někdo z vás osvětlení do kufru? Já osobně mám představu nějakého LED-pásku, ale řeším problém odkud vzít napájení. Nejvhodnější by mi asi přišlo vytáhnout to z pojistkové skříně od pojistky vnitřního osvětlení, ale zatím jsem nepřišel na způsob, jak se jednoduše zbavit toho plastu pod volantem, abych se k tomu mohl pořádně dostat.

Díky  :kol-47:

Právě jsem osvětlení kufru dodělal, podle origo schématu, akorát jsem to nenapojil v board netu, protože k němu není prakticky přístup.

Napájení je napojené na napájení stropní lampičky, to jsem protáhl skutečně až k lamipčce a kostra je spínaná kostra od zadního zámku 3.(5.) dveří, kterou jsem napojil ve svazku na A sloupku. Do plastu kufru jsem zabudoval lampičku z fabie, viz. můj RedKid. Svítí a funguje jako origo. Aby to za něco stálo, je opravdu potřeba rozebrat plasty půlky auta, nicméně není to tak hrozný, jak se může na první pohled zdát.

Plast pod volantem se dá celkem jednoduše sundat, akorát se musí nejdřív vyndat střední spodní panel (jen na sponách a vycvakne se) a středový tunel, aby byl přístup ke všem šroubkům.

• 2 years later...
  • 4 weeks later...
  • 6 months later...
  • 7 months later...
  • 4 months later...