Přejít na obsah

Osvětlení kufru


Hormi

Doporučené příspěvky

Zdravím,

Řešil už někdo z vás osvětlení do kufru? Já osobně mám představu nějakého LED-pásku, ale řeším problém odkud vzít napájení. Nejvhodnější by mi asi přišlo vytáhnout to z pojistkové skříně od pojistky vnitřního osvětlení, ale zatím jsem nepřišel na způsob, jak se jednoduše zbavit toho plastu pod volantem, abych se k tomu mohl pořádně dostat.

Díky  :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě jsem osvětlení kufru dodělal, podle origo schématu, akorát jsem to nenapojil v board netu, protože k němu není prakticky přístup.

Napájení je napojené na napájení stropní lampičky, to jsem protáhl skutečně až k lamipčce a kostra je spínaná kostra od zadního zámku 3.(5.) dveří, kterou jsem napojil ve svazku na A sloupku. Do plastu kufru jsem zabudoval lampičku z fabie, viz. můj RedKid. Svítí a funguje jako origo. Aby to za něco stálo, je opravdu potřeba rozebrat plasty půlky auta, nicméně není to tak hrozný, jak se může na první pohled zdát.

 

Plast pod volantem se dá celkem jednoduše sundat, akorát se musí nejdřív vyndat střední spodní panel (jen na sponách a vycvakne se) a středový tunel, aby byl přístup ke všem šroubkům.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...
  • o 4 týdny později...
  • o 6 měsíců později...
  • o 7 měsíců později...
  • o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...