Prochaine Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Neporadíte prosím, jak změnit hlasitost vyzvánění (Columbus)? Nikde jsem to nenašel a je to dost hlasité. (Nevkládám to do vlákna Komfortní telefonování, protože se v mém případě nejedná o rSAP). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirka pribyl Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 neni to jenom tak, ze pri vyzvaneni to ztlumis koleckem ovladani hlasiotosti na potrebnou uroven a to se ulozi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brasci Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 Potvrdzujem čo písal jirka, tak to funguje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochaine Posted May 20, 2016 Author Share Posted May 20, 2016 Nojo. Ale jak mám sám sobě zavolat, abych si to mohl ztlumit? Když už mi někdo volá, tak se nejdříve leknu hlasitosti a pak ihned hovor přijmu a rozhodně si nevzpomenu, že před přijetím hovoru si musím nastavit hlasitost vyzvánění pro další případné příchozí telefonáty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal2009 Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 tak popros známého ať tě prozvoní a nastav si to. Kolikrát se divím, co všechno dělá lidem problém 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochaine Posted May 20, 2016 Author Share Posted May 20, 2016 Nastaveno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts